Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ez így normális?
Figyelt kérdés
A barátom annyit képes mondani, ha azt szeretné, hogy leszopjam, hogy "bekapod?", vagy "leszopsz?" és összvissz ennyit, se egy kis kedveskedés, se egy puszi csak ennyi. Úgy elmegy tőle a kedvem, hogy már kb csak azért se... Nem valami fizetős nő vagyok, akinek megmondja, hogy mit csináljon...2018. márc. 25. 00:21
2/16 anonim válasza:
Aztan megis vele vagy es csinalod ingyen, tehat ez neked megfelel, igy panasz nincs, ugye?
3/16 anonim válasza:
Az emberek szexuális élete eltérő és ettől függően normális-nem normális. Általában ami valakinek nem jön be, az repül a nem normális kategóriába.
Meglepődnél, hogy mennyi elsőre átlagosnak és visszafogottnak tűnő lánynak jön be, ha egyszerűen így mondják nekik. Ettől még nem lesznek fizetősek. Ha téged zavar, akkor mondd el a barátodnak, hogy próbálja kulturáltabban közölni.
4/16 anonim válasza:
Ez még annál is rosszabbul hangzik, mintha prostinak nézne. Inkább valamiféle használati tárgyként kezel (szopógép ki-bekapcsoló gombbal). Számomra ez abszolút nem normális.
6/16 A kérdező kommentje:
Még engem cseszett le most, hogy sose kapom be... Hát, így nem is fogom. De közben meg annyira gyerekes és szánalmas hogy ilyen "játszmákat" kell játszani, kezd már unalmas lenni nekem is...
2018. márc. 25. 00:32
7/16 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha kérdés helyett inkább mondaná, hogy "Kapd be!" :D
8/16 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincs. Prud vagy. Menj pszichologushoz.
9/16 anonim válasza:
A #3-as válaszom lepontozói jöhetnek leoktatni azokat a lányokat, akikről beszéltem. Undorító az a képmutatás, amit itt néhány felhasználó a saját beszűkült világában csinál. Nektek miért fáj ennyire, ha valaki mást szeret, mint ti? Ti lesztek azok, akik nyugdíjasként az egész társasházat piszkálni fogjátok minden apróságért?
10/16 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy van, aki pénzért, van, aki szeretetért szop, és mind2 esetben előre kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!