Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, mi kell egy 23-24 éves srácnak? Miért nem becsülik meg a normális lányokat?
Nem értem a pasikat. Sokan mondták már, hogy nincs meg a tűz, ki se alakult vagy már elmúlt. A haveri társaságomban, meg más külső emberek összetennék a két kezüket értem.
Már ott tartok, hogy nem komoly párkapcsolatban vagyok, de még kiderült itt se vagyok elég jó. Működik a szex, de tudom, hogy nem érzi a tűzet ő se és másokkal is kavar, tehát nem elégszik meg kis időre velem, neki mások is kellenek, egy nőcsábász, feszt kamuzik. Már azt érzem velem van a baj, hogy nincs meg bennem valami plusz vagy nem tudom. Az emberek rendes lánynak ismernek, tanult vagyok, alkalmazkodó, toleráns, csinos, arcra se gáz szerintem, bírom a humort. A környezetem azt mondja, hogy rossz lóra teszek mindig. De ennyit? Néha már azt érzem, nem tudok azonosulni ezzel a világgal. Tudom, hogy az lenne a helyes, hogy elküldöm, de még várok.
Most komolyan, mi kell egy 23-24 éves lánynak? Miért nem becsülik meg a normális srácokat?
Személyes kérdésem feléd férfiként, kedves Kérdező! Majd ha észrevesztek minket és ilyenek vagyunk, akkor sírjatok! ;)
Elso Kommentelot lajkolom!!!Igaza van neki.
Amugy meg amelyik pasi tudja onmagarol h jo pasi az ki is hasznalja az adotsagait es csajozik majd ezerrel.Nos veletek csajokal ugyan ez van.Ha egy csaj jol nez ki akkor az ki is hasznalja:)
Pont ez az, hogy az előzőek átlagosak voltak és mégis leléptek rosszabb lányok miatt.
3as lehet igazad van. Egyébként ő figyelt fel rám, én azt se tudtam ki ő, évekkel ezelőttről emlékezett rám. most meg ő az érdektelen és hazudgál.
A te korosztályod vagyok, ha gondolod adok udvarlót neked mert van bőven. Pedig én nem tartom egy hű de jó csajnak magam.
A kérdés, hogy milyet szeretnél? Szőkét? Barnát? Gazdagot? Vagy tanulót?
Nekem több ember udvarolt mint szeretném. Pedig egyiknél sem akartam, hogy bármi kialakuljon. :/
De azt mondják, hogy annyira kedves, aranyos, empatikus, és normális lány vagyok, hogy nem tudnak nem észrevenni... szóval én pl. nem panaszkodhatok, engem észrevesznek.
Figyelj a környezetedre, lehet, hogy épp ott van az igazi, csak még nem jött elő teljesen. De ez akár netre is igaz lehet, ha ott ismerkedsz, ezt nem tudhatom. A komoly párkapcsolatot meg inkább hanyagold, sok értelme nincs, csak tönkretesz és nem tudsz figyelni a normálisakra...
3as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!