Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan ez így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ez így normális?

Figyelt kérdés
A barátom annyit képes mondani, ha azt szeretné, hogy leszopjam, hogy "bekapod?", vagy "leszopsz?" és összvissz ennyit, se egy kis kedveskedés, se egy puszi csak ennyi. Úgy elmegy tőle a kedvem, hogy már kb csak azért se... Nem valami fizetős nő vagyok, akinek megmondja, hogy mit csináljon...
2018. márc. 25. 00:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Oké...

Már csak annyi kérdésem van, hogy ezt miért nekünk mondod?

Ha nekem panaszkodsz a sz0pasrol akkor előbb sz0pj le, hogy legyen rá okod. Máskülönben a baratodnak mondd, hogy neked ez így nem jó.

2018. márc. 25. 01:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Ahogy egy helyi kisebbségi mondaná: "Szíjjá le!" :D
2018. márc. 25. 01:29
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

Én nem értem. Olyan értelmes embernek tűnsz, mit foglalkozol a lepontozással? Nem kéne egyszerűen csak elkönyvelned, hogy nem túl szimpatikusak a gondolataid?

Nekem még azt is szokta mondani a párom, hogy bekaphatom, de nem látom be, hogy ettől hol kéne prostinak éreznem magam. Aztán persze lehet, hogy a te párod úgy viselkedik veled, mint egy ürítőlyukkal, de szvsz itt veled is van probléma. Kb lovagolsz a szavakon, miközben csak néha kéne kényeztetni azt az embert, akit szeretsz.

2018. márc. 25. 04:00
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Te se vagy különb egy fokkal sem,hogy játszmázás helyett nem egyből megmondtad,hogy ne haragudj,ezt a tirpák viselkedést nem tolerálod tovább. És még ki se dobtad,mint kedvenc jószágaimat kakkantani.
2018. márc. 25. 05:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha mindezt ölelkezés hevében vagy előjáték közben mondja oké.De ha csak ültök a kanapén és megszólal, hogy leszopsz?- én körberöhögném.

Bár mondjuk az első alkalom után nem lenne több ilyen.Miért nem szóltál rögtön az elsőnél?

2018. márc. 25. 08:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha az elejétől elfogadtad, hogy paraszt, most mit rinyálsz? Talán nem kellett volna ráhagyni. Annyi eszed sincs, hogy továbbra se vele beszéled meg. Akkor tűrj.
2018. márc. 25. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!