Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ez így normális?
Oké...
Már csak annyi kérdésem van, hogy ezt miért nekünk mondod?
Ha nekem panaszkodsz a sz0pasrol akkor előbb sz0pj le, hogy legyen rá okod. Máskülönben a baratodnak mondd, hogy neked ez így nem jó.
Én nem értem. Olyan értelmes embernek tűnsz, mit foglalkozol a lepontozással? Nem kéne egyszerűen csak elkönyvelned, hogy nem túl szimpatikusak a gondolataid?
Nekem még azt is szokta mondani a párom, hogy bekaphatom, de nem látom be, hogy ettől hol kéne prostinak éreznem magam. Aztán persze lehet, hogy a te párod úgy viselkedik veled, mint egy ürítőlyukkal, de szvsz itt veled is van probléma. Kb lovagolsz a szavakon, miközben csak néha kéne kényeztetni azt az embert, akit szeretsz.
Hát ha mindezt ölelkezés hevében vagy előjáték közben mondja oké.De ha csak ültök a kanapén és megszólal, hogy leszopsz?- én körberöhögném.
Bár mondjuk az első alkalom után nem lenne több ilyen.Miért nem szóltál rögtön az elsőnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!