Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak könnyebb a társkeresés igaz?
Nagyon úgy tűnik, hogy a lányoknak a külső nagyon sokkal fontosabb, akárhányszor ismerkedtem neten, mindig képküldés utána romlanak el a dolgok, de előtte jókat beszélgetünk. Ha úgy ismeri meg a belsőm, hogy nem látott, akkor oda vannak értem, utána viszont leígérhetem nekik a csillagokat is, semmit nem érnék el vele.
És tudom, ha fordított felállással születek, azaz nagyon jól nézek ki, viszont egy érzéketlen/tudatlan fadarab lennék, olvadoznának értem a lányok.
De ezért nem őket kell hibáztatni, ez azért van, mert a lányok eleve vizuális típusúak, így nekik jobban számít a külső, még akkor is, ha amúgy nem érzéketlen / felszínes. Nem születtem szépnek, ezt a békát le kell nyelni.
9-es "Jézusom.Neked kéne pszichologus.Nőknek egyik se nehezebb ne viccelj már."
Én jól nézek ki csak nagyon fiatalosan és ez hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!