Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "illik villogni" a "sikerességünkkel"?
Egy nő mondta ezt aki szerint a havi nettó 600.000 Ft-os fizetés már anyagi sikerességnek számít és hogy ezzel igenis "illik villogni bizonyos szinten".
Hát azért az az összeg a gazdagságtól fényévekre van.
:D
Nem is értem hogy gondolhatta ezt!!!
“Hát azért az az összeg a gazdagságtól fényévekre van.”
Egy olyan országban, ahol a nettó ÁTLAG (nem medián) kereslet 250, 600 igen jó.
Amúgy nem értem, hogy mi a kérdés, és hogy függ össze a kifejtéssel...
Kedves Mészáros Lölö
“Hát azért az az összeg a gazdagságtól fényévekre van.“
Ezt magyarázd már el annak több millió magyar munkásnak/ nyugdíjasnak akik havi 80-150 ezret keresnek , annak a több milliónak akik a KSH 200-230 keresnek .
Vagy meséld el annak a egy két százezer embernek akik többet keresnek hagy röhögjenek egy jót....
Ha valaki elér valamit arra legyen büszke, vállalja fel. "Villogok" mondjuk az autómmal (bár ez kb annyit tesz, hogy közlekedek vele), mert büszke vagyok arra, hogy rengeteg energiát és munkát szenteltem arra, hogy egyszer majd jó fizum legyen. Mondjuk a 600 ezer forint amúgy nagyon sokkal az átlag felett van...
Szerintem butaság ha valaki rejtegeti a sikereit vagy azt, hogy büszke magára csak mert sokan ezt villogásnak vagy nagyképűségnek veszik. Természetesen ennek van egy egészséges meg egy undorító szintje is. Az már valóban undorító, ha valaki megvesz egy csomó felesleges státusszimbólumot csak hogy mutogassa a pénzét. De az szerintem teljesen rendben van ha valaki büszke az otthonára, fizetésére vagy autójára amiért megdolgozott és sok óra munkája van mögötte.
Nem értem, hogy minek villogni vele.
Ennyit keresek én is, de nem szoktam hangoztatni és általában a lányok sem kéedeznek rá. Nem szégyellem, de minek tetováltassam a homlokomra?
Ismerni kellene a kontextust, amiben elhangzott a mondat.
Mérnök vagyok multinál, ez a fizetés nem számít kirívónak. Mégis van ilYan kolléga, aki a leggagyibb kínai túris cuccot hordja, az ezer éves, félig elkopott feliratos pólóvál. Rá mi is szoktuk mondani, hogy ilyen fizetés mellett illene költeni egy normális ruhára (senki nem Armani öltönnyel villongást ért ezen, de egy pár nem agyon mosott, kinyúlt póló jól jönne nekik).
Persze, ha a csaj a tipikus villantós dolgokra gondolt, az gáz.
Először is az összeg valóban fényévekre van a gazdagságtól. Tehát a gazdagok körében nem Nem menő ezzel villogni. A szegényeknél meg szintén nem illik ilyesmivel villogni mert szánalmas lenne es ha valaki nem erti miert azzal baj van.
Az hogy ez a no ezt mondta arra csak annyit mondok, hulyesegeket beszel. Hallgass inkabb bolcs es jofej emberekre ne arra aki neked akar imponalni csak de igazabol nem gondolja o sem komolyan hogy te ezzel tenyleg villogj.
A masik meg az, hogy en csaladom gazdag volt minig es ilyen korokben mozogtam gyerekkent, soha senki nem villogott osszegekkel... szoval ez sztem felejtos...
en atlagosan elek, de ha jobban megy eszembe nem jutna azzal jonni hogy kerestem mondjuk 1 milliot. Ez annyira baromi nevetseges lenne... foleg ezekben a korokben.
Egyszo mint szaz, NE hallgass a nore :D. Mert ...... buta szegeny. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!