Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél illik rákérdezni, hogy az illető autóval jár e?
Te nem mersz vezetni, de mást lenézel, ha "csak" jogsija van, mert nem bíznád rá magad?
Érdekesen gondolkozol, azt meg kell hagyni :DDD
szerintem sem ciki rákérdezni.
de amennyiben dolgozol, eltartod magad, autód van, miért ne várhatnád-e el ugyanezeket a másiktól? nehogy már szégyelld magad, mert van valamid.
37/N
Te nem aszerint "szűröd" a férfiakat hogy mennyire tetszik, mennyire passzoltok össze, hanem aszerint hogy vezet e rendszeresen? XD Édes istenem.
Ha jönne egy minden téren nekem való pasas, a lőtéri kutya nem foglalkozna vele, hogy vezet e vagy sem.
20 évesen még el tudott varázsolni egy srác az édes mosolyával meg a csillogó kutyaszemeivel.
25-30 körül már fontos volt, merre tart az életben. a kutyaszemek mellett is.
Ha nem is kérdezel rá, kiderül. Minél messzebb lakik tőled, annál előbb kiderül. Ugyanis akinek nincs autója, az elvárja hogy menj el hozzá. Legalábbis ez a tapasztalatom sajnos.
40/n
Szerintem erre úgyis hamar választ kapsz, ha nem kérdezel rá konkrétan. Valahogy úgyis szóbajön.
De egyébként meg, nyugodtan lehet ilyen elvárásod, nem kell szégyellned magad miatta...
Hát cukorfalat, én rendszeresen vezetek, szeretek is vezetni és tervben is van, hogy autóval bejárjunk néhány országot.. de ha ilyen anyagias (mert ez az) pcsa lenne a barátnőm, nem jöttem volna össze vele :D kellene a bánatnak ilyen buta liba, mint te..
És természetesen a hozzád hasonló libák le fognak pontozni. Gyertek csak!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!