Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél illik rákérdezni, hogy az illető autóval jár e?
Persze, azt is, hogy prémium autó e.
:D Ha nem, akkor azonnal álljbfel és hagyd ott, nehogy már valami fostalicskával furikázza a hercegnői ülepedet. :D F
Ne haragudj hogy nem a kérdésre válaszolok, mert azt előttem leírták amit azzal kapcsolatban gondolok.
Nem gonoszkodásból írom.
De valahol nagyon furcsának tartom hogy nem vagy hajlandó hosszabb távolságot levezetni. Vagyis hogy ez a másiktól van elvárva. Nem azért mert szereted vagy nem. nem mindenki szereti ez rendben van. De elvársz egy olyan dolgot amire te nem lennél hajlandó (és itt ugye nem extrém dologról van szó)?
Csak emiatt (mondjuk eltöri a másik a karját) nem mennél el egy előre leszervezett valamire? Nekem ez kicsit ilyen műkényelmi dolognak tűnik vagy önállótlanságnak.
Még egyszer mondom nem bántásnak szánom csak kicsit meglepődtem rajta:)
18: Kettőnk között a különbség hogy én komolyan írtam.
A saját autót meg feleslegesnek tartom. Kivéve ha nem céges célokra használt pénzkereseti eszköz. A legtöbb embernek felesleges. Mégis van. Mert az egyik legnagyobb ha nem a legnagyobb vagyontárgyuk ami látható. Mert a bankszámla nem látható.
Sajnálom szegény kérdezőt, hogy oly kevesen fogják fel a lényegét, mi a szempontja, pedig vette a fáradtságot és érthetően leírta.
Szerintem is amúgy hamar ki fog derülni , hogy vezet e az illető.
És ismerek én is olyat aki nem szivesen vezet hosszú távon, de a munkahelyéig, meg az óvodáig szükségből elvezet, nem is rosszul.
És mint kiderül igy van szocializálódva, hogy a komolyabb távon a családfő feladata a vezetés, amit amúgy jellemzően nem is vitatnak a férfiak? Nem értem mit kell ebbe belekötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!