Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennének a lányok, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennének a lányok, hogyha egy nekik nagyon tetsző idegen az orruk hegyére fújna egy kis tejszínhabot?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 19:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%
Túlreagálja? Lehet, hogy ha téged erőszakolnának meg fiatalon, akkor utána te se tolerálnád különösebben, ha vadidegen faszik akarnának feléd nyúlkálni.
2019. ápr. 17. 11:12
 22/29 A kérdező kommentje:
Ez tényleg szörnyű dolog volt, de akkor sem mentség arra, hogy egy ilyenért bakanccsal rugdosson valakit.
2019. ápr. 17. 11:18
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

Idegenekhez nyúlkálni szerintem betegebb dolog, mint megvédeni magunkat.

2019. ápr. 17. 11:27
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

Aki túlreagál valamit, az itt éppen te vagy Kérdező.

Az acélbetétes bakancs szerintem csak egy példa volt. A nők nagy része elküldené ezt a tejszínhabos idegent a búsba, vagy a döbbenettől köpni-nyelni nem tudna (és nem pozitív értelemben).

Mégis miért kéne jó pofát vágni ahhoz, hogy ha egy vadidegen ételt ken az arcunkra? Normális gondolkodású embereknél ez nem egy civilizált viselkedés.

2019. ápr. 17. 11:59
 25/29 anonim ***** válasza:
62%

"Az acélbetétes bakancs szerintem csak egy példa volt."

Maga a bakancs valós, de végre valakinek leesett, hogy nem szó szerint értettem, hogy belelépne a szájába (nyilván fizikailag se kivitelezhető, nem is gondoltam, hogy bárki szó szerint fogja venni....) :DDD

2019. ápr. 17. 12:10
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
Figyelj, ha csak úgy váratlanul lefújna valaki tejszínhabbal, első reakcióm valami jó kis káromkodás lenne, esetleg meglódulna a kezem is hozzá, aztán keresném a kandikamerát. Ha kinyögné, hogy ismerkedni akar, kiröhögném, és mehetne a fenébe. Felnőtt nő vagyok, nem óvodás.
2019. ápr. 17. 12:44
 27/29 A kérdező kommentje:
Ezt a bakancs dolgot akkor ugyan hogy lehet érteni, ha nem úgy, hogy megrúgná valahogy a fejét meg a száját? Egyáltalán hogy jön ide egy bakancs? Ez nem túlreagálás, ha ezt nem írtad volna, akkor én sem írtam volna ezt az utolsó pár hozzászólást. Ez szakította el a cérnát.
2019. ápr. 17. 14:47
 28/29 A kérdező kommentje:
A 26-os, meg a hozzá hasonlók egy normális reakció volt.
2019. ápr. 17. 14:48
 29/29 anonim ***** válasza:
38%
Ejakulátum a szájukba, azt szeretik. :D
2019. ápr. 19. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!