Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak tényleg nem szólítanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tényleg nem szólítanátok le egy idegen nőt valahol, aki nagyon megtetszik?

Figyelt kérdés

Ennyire rossz tapasztalaitok vannak a nőkkel, vagy csak nem lenne hozzá bátorságotok?

23N

2019. márc. 23. 13:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
nem kell a visszautasitás,az megy,kihagyom.
2019. márc. 23. 13:49
 2/27 anonim ***** válasza:
70%
Nem szólítanék le idegent valahol, de nem azért mert nyuszi vagyok, nem is a sok csalódás miatt, hanem azért, mert nem biztos, hogy bejön az adott nőnek ez. Lehet, hogy gondterhelt, vagy csalódott, vagy bármilyen éppen rossz paszban van, én sem örülnék neki, ha idegen odajönne értetlenkedni...
2019. márc. 23. 13:50
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem elég az, hogy vonzónak tartsak valakit ahhoz, hogy leszólítsam. Ez a minimum feltétele.
2019. márc. 23. 14:02
 4/27 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább valami mondvacsinált indokkal beszélgetést kezdeményezek. Nem a rossz tapasztalatok vagy a bátorság hiánya miatt, hanem mert tudom, hogy a nők nagy része nem képes megfelelően kezelni egy olyan helyzetet, amikor kis túlzással "letámadom".

23/F

2019. márc. 23. 14:03
 5/27 anonim ***** válasza:
94%
Már nem... régen volt ilyen, de nem éri meg. Kinek van kedve visszautasítást, megalázást kapni, ráadásul mások előtt? na azt végképp nem...
2019. márc. 23. 14:06
 6/27 anonim ***** válasza:
8%

Hát az igazi férfiak gond nélkül meg mernek szólítani egy idegen nőt.

A pasik többsége azonban nincs ezen a szinten, mert fél a visszautasítástól, és nincs önbizalom.

Gonosz lesz, amit mondani fogok, de én ennek nagyon örülök. Így ugyanis több nő jut nekem, meg a többi értelmes férfinak, hiszen gyakorlatilag nincs ellenfelünk.

Az a helyzet, hogy a félős pasik alapból meg sem érdemelnék a nőket, mert változtatni nem akaró, gyenge alakok, akik beletörődtek a kudarcba, szóval a nők a klassz férfiak mellé kerülnek.

2019. márc. 23. 14:13
 7/27 anonim ***** válasza:
95%

Baromság amit az utolsó írt.

A nők amúgy nem igazán szeretik ha zavarják őket. Nem hiába van bedugva a fülük, fel se néznek, vagy sietnek.

Persze 1-2 még jó dolognak is veszi ha mer egy srác próbálkozni de ez 10 lányból max 2 és ezután jön az hogy bejössz-e neki, illetve van e barátja.

2019. márc. 23. 14:21
 8/27 anonim ***** válasza:
93%

Amit a hatos írt az fasság

Egyebkent nem csajozos trükköket kéne tanitani hanem rendes kommunikaciot mindkét nemnek.

Mert ok h leszolitunk egy nőt de arra megfeleloen válasz is kéne. Mint a táncban, ennek is lépesei, koreográfiája van. Nemcsak ugy odamegyek és hajrá.

Ennek hianyaban biztos több ilyen lenne.

Amigy Kérdező, mi indolokta a kérdést? Valaki nem szólított le, pedig szeretted volna?

(Kötekedes nelkül tenyleg érdekel)

2019. márc. 23. 14:31
 9/27 anonim ***** válasza:
19%

6-os vagyok.

Amit írtam, azt a saját és a mások tapasztalataimból írtam. Én meg merek szólítani nőket, és többször is jártam már jól. Ugyanezt megcsinálta egy régi haverom is (még hamarabb, mint én) tehát nem egyedi dolog.

Nem egyszer előfordult már velem olyan, hogy megszólítottam egy csajt az utcán, dumáltam vele pár percet, aztán később azzal randiztam.

HAZUGSÁG, hogy nem lehet a nőket felszedni az utcáról. Fel lehet. Max arról van szó, hogy ti, meg a pasik többsége erre nem képesek. Nem hiába hívják egyesek ezt művészetnek.

Azért, mert ti nem tudtok csajozni, az nem jelenti, hogy más is ennyire gyenge, életképtelen alak.

2019. márc. 23. 14:37
 10/27 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Te szólítottál már le idegen férfit az utcán? Ugyan olyan nehéz a férfiaknak is

2019. márc. 23. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!