Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek melegnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek melegnek az idegen emberek azért, mert megtudják hogy 24 évesen nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem mindennek kinézek, csak melegnek nem. :/

2019. febr. 22. 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Szerinted...
2019. febr. 22. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
am milyen fiúk tetszenek?
2019. febr. 22. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Pedig meleg vagy és ez a normális,természetes! Az átlag 35 fokos testhőmérséklet meleg nem hideg! 🤔
2019. febr. 22. 20:41
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
Megértjük a másságodat.
2019. febr. 22. 20:41
 5/13 A kérdező kommentje:
LOL. Ti újabban már "hittérítők" is vagytok ? XD
2019. febr. 22. 21:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a sajàt anyám volt róla meggyőződve, hogy lezbi vagyok, amiért 23 éves koromig szűz voltam. :) Ehhez képest, ha idegenek néznek furán, az semmi, ők nem ismernek, gondoljanak, amit akarnak.

(Bár nem értem, miért tárgyalsz idegen emberekkel a szexuális életedről, de ok.)

2019. febr. 22. 21:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Úgy idegenek, hogy pl új munkahely,vagy társaságba keveredik az ember, és ilyenkor elég hamar előjönnek a szexuális töltetű kérdések, témák is.
2019. febr. 22. 22:51
 8/13 anonim ***** válasza:

"Úgy idegenek, hogy pl új munkahely,vagy társaságba keveredik az ember, és ilyenkor elég hamar előjönnek a szexuális töltetű kérdések, témák is."

És neked mibe fáj azt mondani h bocs de magánügy ez így nem tartozik rád.

V kamuzol egy olyat h volt 1 exed nem volt ok a kapcsolat 1 hónapja szakítottál vele végleg....

Igen lefeküdtem vele X alkalmammal.....

Szerinted ki fog lenyomozni ?

Komolyan ti be vagytok oltva logika ellen ?

2019. febr. 24. 20:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor egyből jönne, hogy mutogassam meg a képeit. -. -
2019. febr. 25. 06:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Már miért kéne képeket mutogatnod?

Ez nem a gimi, ahol kipletykáltok minden csajt. Elképzelni nem tudok olyan szitut, hogy valaki képeket követeljen tőled.

De ha ezen görcsölsz, ne kamuzz. Viszont magyarázkodnod se kell, senkinek semmi köze a szexuális életedhez. Van most csajod? Nem, most nincs. Vagy áh, csak randizgatsz, semmi komoly. Vagy nem, most jó így, magadra koncentrálsz. Nem kell rá kitérni, hogy mi volt előtte vagy miért nincs.

2019. febr. 25. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!