Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tényleg nem szólítanátok le egy idegen nőt valahol, aki nagyon megtetszik?
Ennyire rossz tapasztalaitok vannak a nőkkel, vagy csak nem lenne hozzá bátorságotok?
23N
Azert, mert valaki szep, meg nem megyek oda csapni a szelet. Szep nobol rengeteg van, mast se csinalnek egesz nap. Inkabb az ertelmes, nyitott nobol van keves, a szepseg amugy is relativ. A nok nagy resze ad magara, amelyik pedig ilyen, az altalaban szep is. Kicsit tulertekelitek a szepseget. Ajanlom figyelmedbe a "minden nonel van jobb no" dalszoveget. Ne a legszebb akarj lenni, attol meg semmi hozzaadott erteke nem lesz a kapcsolathoz.
43F
Biztos hogy nem. Nem mernék, mert úgyse tudnék mit mondani, továbbá meg lennék alázva közönség előtt.
Az utcán én már egyébként is igyekszem a földet nézni, hogy ne kelljen számomra vonzó nőt látni.
"Szep nobol rengeteg van, mast se csinalnek egesz nap."
Pontosan! Minek előnyben részesíteni az egyik szépet a másikhoz képest?
Nem szólítok le. Egyrészt 99,99%, hogy visszautasít. Eleve kevés az esély, hogy bejövök neki, mert a nők egyszerűen így működnek, de itt még pluszban az is hátrány, hogy a helyzet is ellenem dolgozik, mert az utcán leszólítani valakit az egyszerűen egy hülye szituáció. A nő, ha másért nem, a helyzetre is nemet mondana. Most őszintén, ha téged egy jobb képű srác leszólít, hogy ülj már be vele egy kávéra, te beülnél? Valszeg még akkor is kényelmetlen lenne, ha szimpatikus a csávó. Lehet, hogy valakinek ez működik, nekem nem, nem vagyok ez a típus. Ugyanez van a szórakozóhelyen csajozással. Ha valaki annyira vonzó fizikailag, hogy megy neki, akkor egészségére, de a többségnek reménytelen.
Megjegyzem azt is, hogy ilyen helyzetekben a nők rendkívül arrogánsan is tudnak viselkedni. Fogja a franc a vásárra vinni a méltóságát. Nem megyek én senkihez oda, aki nekem nem adott jelzést előtte, nem vagyok én porszívóügynök, hogy győzködjem a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!