Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tényleg nem szólítanátok le egy idegen nőt valahol, aki nagyon megtetszik?
Ennyire rossz tapasztalaitok vannak a nőkkel, vagy csak nem lenne hozzá bátorságotok?
23N
Nem, tényleg nem.
Nem tudhatom, hogy van e valakije, hogy van e benne bármi érdekes, hogy bejövök e neki.
Jobb szeretek olyan nőt randira hívni, akivel valamennyit már beszéltem.
#8 - as Nem colt ilyen :D
Viszont tetszene, és nem igazán hallottam másoktól h megszólította volna egy férfi. :)
#10_es Nem, nem szólítottam le még sosem idegen férfit. Szóval jogos! :)
Valljuk be a férfiaknak több bátorságuk van ehhez :)
Köszönöm a válaszokat! :)
10-es vagyok
Olvasd vissza a válaszokat és kiderül hogy semmivel nincs több bátorságuk
Engem szólított már le nő. Végül barátok kettünk. :)
"Te szólítottál már le idegen férfit az utcán? Ugyan olyan nehéz a férfiaknak is"
Ne süllyeszd le a magadfajta lúzerek szintjére a férfiakat. Te nem vagy férfi, hanem egy önbizalomhiányos fazon. Ha férfi lennél, az önmagába hordozná azt is, hogy fel tudsz szedni egy csajt.
Kérdezőnek meg:
.
Hát elég rossz helyre jöttél, ugyanis tudhatnád, hogy az ebben a rovatban lévő pasik többsége súlyos ismerkedési problémákkal küzd. Az, hogy ezek meg merjenek szólítani egy idegesn nőt, észszerűtlen következtetés. Többségüknek életükben nem volt még nője, szüzek, és kóros önbizalomhiányban szenvednek, ráadásul egy rakás hülyeséget írnak, amikre a női kritika időnként jogos.
Te sem vagy 100-as, ha felteszel egy ilyen kérdést, és ilyen háttéren keresztül még meg is köszönöd nekik, mintha leírták volna az igazságot. Na, de te tudod. Kívánom, hogy egyszer találkozz majd egy igazi férfival, ami rácáfol erre a sok hülyeségre, amiket ezek a szerencsétlenek összehordanak itt a topikba, mert az igazi férfiaknak nincs gondjuk abból, hogy megszólítsanak egy ismeretlen nőt, többségében ugyanis így ismerkednek.
szia
Miért kell ilyen degradálóan beszélned?
Nem vagyok százas?
Nem is ismersz,ne alkoss véleményt rólam!
Megköszönöm h fáradtak és válaszoltak a kérdésemre.
Szép napot!
Azért valahol vicces, hogy párhuzamosan gyávázzák le a férfiakat, mert ismeretlenül nem szólítják le a nőket az utcán, közben meg szidják férfiakat, mert ismeretlenül leszólítják őket és ezt zaklatásnak veszik.
Nekünk meg gondolatolvasóknak kellene lennünk, hogy épp melyik csoportba tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!