Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennének a lányok, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennének a lányok, hogyha egy nekik nagyon tetsző idegen az orruk hegyére fújna egy kis tejszínhabot?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 19:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

Milyen szituációban és milyen apropóból történne ilyen?

Az utcán ha valakinél tejszínhab van, az normális esetben a táskájában lapul.

2019. ápr. 16. 22:09
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
Tejérzékeny vagyok, ha valahová a szám közelébe erőszakkal tejszármazékot rakna valaki, ott döglene meg. :D
2019. ápr. 16. 22:10
 13/29 A kérdező kommentje:

11: csak úgy hirtelen képzeltem el, különösebb ok nélkül. Maximum annyi lenne, hogy ennek a személynek is tetszenének ezek a lányok

12: az orrhegyen egy kevés az még nem a száj, bár nyilván erre az illető rájönne léleklátással is, hogy tejérzékeny vagy

2019. ápr. 17. 00:15
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem segítettél leírni a szituációt.

Nem örülnék neki, ha valaki hirtelen behatolna a magánszférámba, különösen ha az arcomra ken valamit.

2019. ápr. 17. 00:20
 15/29 A kérdező kommentje:
:-))))
2019. ápr. 17. 08:59
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
Megalázó... Közelébe se mennék többet.
2019. ápr. 17. 09:21
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

Mármint egy ismeretlen, az utcán, vagy mi?

Nem jutna el odáig, ha meglátnám, hogy célirányosan közeledik felém, és vesz elő valamit, akkor lelépnék, ha nem tudnék, akkor elzavarnám, főleg, ha felém kezdene nyúlkálni.

És én ilyen szempontból szerencsés alany lennék. Ismerek olyan lányt, aki simán belelépne a delikvens szájába acélbetkóssal. :D

2019. ápr. 17. 09:58
 18/29 A kérdező kommentje:

Ez is egy bizonyítvány a mai nőkről, amit ez a lány csinálna, hogy nagyobb állatok, mint sok férfi. Erősen túlreagálnak egy helyzetet, és erre még büszkék is. Felőlem tegye, ha börtönbe akar kerülni. Ehhez a többi női állat meg tapsolva asszisztál, és kapják a felpontozásokat.

Én maximum az elzavarást tartom erre a dologra egy még elfogadható reakciónak. Ez egy tükör sok mai nőről sajnos. Meg egyáltalán, az is egy elég furcsa dolog számomra, hogy egy nő acélbetétes bakancsban jár. Na jó, járjon, de ne használja fegyverként ilyen enyhe esetekre!

2019. ápr. 17. 11:01
 19/29 A kérdező kommentje:
Igen, egy ismeretlenre gondoltam egyébként.
2019. ápr. 17. 11:02
 20/29 A kérdező kommentje:
Szóval, igazán büszke lehet magára az ilyen nő az "acélbetkójával" együtt!
2019. ápr. 17. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!