Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélgessek egy csajjal, ha többen vannak egy kocsmában?
na most akkor elmesélek egy sztorit, csakhogy ilyen is van, de nyilván az én esetem a ritka.
kocsmázni voltam haverokkal az elején észrevettem, hogy egy srác néz engem... tuti néztem rá párszor, mert zavart a dolog és elég feltűnő is volt... egyébként nem volt baj vele (normális volt külsőre, meg viselkedésre is, jófej, illedelmes gyerek)... szóval odajött, amikor csocsóhoz mentünk 2 barátommal és hát három helyett négy miért is ne, mindhárman extrovertáltak vagyunk, szívesen pacsizunk le másokkal... aztán itt is levágtam a jelekből, hogy bejövök neki de mivel mindenben tök hideg voltam vele, reméltem, hogy levágja és békén hagy... aztán később a pultnál a hajam kezdte taperolni, amikor közöltem vele, hogy egy kapura játszunk és akkor barátaim is mondták neki, hogy hát leszbikus vagyok.
szerencsére felfogta és ment másik lányt fűzni, amiért amúgy pacsi neki, mert végre nem akart valaki meggyőzni arról, hogy csak azért szeretem a lányokat mert még nem dugtak meg rendesen, amúgy ezért nem szoktam az elején közölni, mert baromira idegesítő állandóan ezt hallgatni kis tök alsóktól ráadásul...
amúgy én sose mentem csajommal együtt wc-re és ha te olyan töketlen vagy, márpedig annak tűnsz (hiszen gyáva voltál odamenni), akkor ezt a hármast felejtsd is el, ahhoz kell, hogy legyen vér a pucádban, és amúgy irtó bunkó dolog is ezzel nyitni meg így gondolkodni is ezen... :)
Kedves utolsó! Lám milyen érdekes, a kocsmában látott csaj akiről meséltem, ő is csocsózni ment a barátnőjével. De én nem csocsóztam velük. :) És már az elején engem figyelgetett a csaj. Én nem nem mertem oda menni...hanem azért nem mentem oda hozzá, mert folyton a 4 fős társasággal volt elfoglalva. És te túl komolyan vetted amit ide poénnak szántam. Én soha nem mondanék olyat két lánynak, hogy szívesen lefeküdnék veletek hármasban. Szó sincs erről. Hanem amelyik tetszik, csak is ővele foglalkoznék. És akkor már hagyja ott a barátnőjét, hadd tudjak vele kettesben is beszélgetni. Mert én ki nem állhatom, amikor egy csaj össze van ragadva a barátnőjével. És így meg sem adja a lehetőséget, hogy velem dumáljon. És olyanban is volt már részem, amikor egy csaj oda jött hozzám, mert tetszettem neki. Aztán később a barátnője el akarta cibálni tőlem, hogy ne velem legyen. Meg ő a háta közepére kívánt engem, annyira nem voltam neki szimpi.
Ezt a mostani csajt azért nem jelölöm be Facen, mert k.urvára elegem van azokból a netes írogatásokból, amikből egy találkozót sem lehet összehozni. Mert a nők ilyen-olyan kifogásokat találnak ki. Hát inkább máskor is megyek a kocsmába....és ha ott lesz, akkor leszólítom.
a netes facebookos téma béna is, én is simán odamegyek lányokhoz és ha hetero is, örül XD legyél határozott, magabiztos és bókolj, kb. ennyi :D társaságban meg tény, hogy nehéz és úgy oda se lehet menni, jó eséllyel tényleg zavarnál... :D de azért szorítok, hogy lásd egyedül is és akkor odamenj :) egyébként mivel csocsóztak simán játszik az, hogy odamész leteszed az árát csocsóasztalra és ki akarod hívni a győztest... illik átadni ilyenkor, ha mást nem míg vársz rá vagy előtte meg közben sima ügy a beszélgetés kezdeményezés... ha spanjaival lepacsizol meg normálisnak tartanak, akkor meg még könnyebb dolgod van :)
a figyelés meg csak nem biztos, mert lehet itt is a srác azt gondolta, mert elején mindig körbenézek, hogy kik vannak ismerem-e :D és őt jobban megnéztem, mert azt hittem egy régi jó barát, csodálkoztam is, hogy mit keres itt :D aztán csak nagyon hasonlít rá :D
azért meg ezer bocsánat, ha túl komolyan vettem, csak ez szerintem nem poén, túl sokszor lőnek el nekem hasonlóakat... és ez sértő, ne haragudj :) az álmom az, hogy ez rendben legyen a fejekben ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!