Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Néha amikor elmegyek bulizni odamegyek lányokhoz, megkérdezem hogy hívják, hova jár egyetemre, hogy érzi magát. Ezen túl viszont megrekedek, nem tudom miről lehetne beszélgetni, hogy ne unja el magát. Ilyenkor megyek a következő lányhoz és az egész kezdódik újra. Másoknak olyan könnyen megy, mintha egész életükben lányokkal lettek volna, és ez engem annyira felb*sz hogy el is megy a kedvem a bulizástól. Máshol meg még annyira se tudok ismerkedni. Lehet csak többet kéne innom és jobban menne? XD2017. szept. 8. 14:55
1/5 anonim válasza:
Hát ne rögtön a farok méretedről és hogy szereti e seggbe.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyenekről lányoknak beszélni..
2017. szept. 8. 14:59
3/5 anonim válasza:
Az előre megtervezett beszélgetés nem jó mert akkor ha másra terelődik a szó akkor a gépezet leáll. Bár én férfi vagyok de én nem kérdezgetnék először ilyet, hogy hova jár egyetemre, mi a neve mert olyan mintha nyomoznál utána vagy valami. Megkérdezném, hogy milyen a buli és össze vissza valamiről. Amúgy ne hinném, hogy a buli az annyira jó ismerkedős hely.
4/5 anonim válasza:
Először is, ne idd le magad, mert hülye leszel, és az nem jön be senkinek :-)
Másodszor, meg ha már megkérdezed hova jár, akkor onnan tovább lehet szőni a beszélgetést, mert van egy téma, ami nagy valószínűséggel érdekli, ha már azt tanulja.
Ja, és hagyd őket vissza kérdezni, és lehetőleg ne egyszavas válaszokkal válaszolj.
5/5 anonim válasza:
fiú barátaid vannak? kb ugyanarról, csak a gusztustalan részeket hagyd ki. nem lesz erőltetett a beszélgetés, és normális embernek fog nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!