Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy beszélgessek egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszélgessek egy lánnyal Facebookon?

Figyelt kérdés

Segítsetek mit írhatnék neki?

27/F

2016. aug. 9. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a sziával próbálkoztál már?
2016. aug. 9. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyi életképtelen embert, komolyan mondom...
2016. aug. 9. 23:57
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
54%
Nem lányokkal hogy szoktál beszélgetni?
2016. aug. 9. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
hívd el találkozni személyesen. én megértelek,sokan nem tudják facebookon hogy lehetne beszélgetni. de nem is baj szerintem, ezerszer többet ér,hogy élőben jól jöjjetek ki. szóval hívd el. közel 30 évesen feltételezem voltál már randin és tudod mit kell csinálni.
2016. aug. 10. 07:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem ismered akkor átnézed az adatlapját hátha találsz valamit amivel elkezdheted a beszélgetést és beszélgetsz vele. Nem nagy tudomány. Ha pozitívan veszi akkor úgyis beszélgetni fog veled ha meg nem akkor úgyis le fog rázni. Ha meg ismered akkor kezdj valami közös dologgal. De ne nekem kelljen már a szádba rágnom, hogy mit írj neki, mert az nem te leszel hanem én. Légy önmagad ennyi az egész.
2016. aug. 10. 07:54
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

27 éves férfi létedre segítséget kérsz ahhoz, hogy egy nővel beszélgetést kezdj virtuálisan?

Ha ahhoz kérnél segítséget, hogy hová vidd el randira, vagy mikor kérd meg a kezét, esetleg hol... na de BESZÉLGETÉSHEZ?

Neked a büdös életbe nem lesz csajod mert töketlen vagy.

2016. aug. 10. 10:35
 7/7 anonim válasza:
Szerintem emlits neki azt is hogy nem szokasod facebookon vagy facebookos lanyokall chat-elni...sokat szamit hidd el mert nem fogja azt gondolni hogy minden lanynak irsz ugy ahogy neki is...lany vagyok 23 es sokat szamitanna ha ezt irnad nekem :)
2016. aug. 15. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!