Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgessek egy csajjal, ha többen vannak egy kocsmában?

Figyelt kérdés
Tegnap a kocsmában láttam egy csajt, akivel korábban már beszélgettem. Egy 4 fős társasággal ült végig egy asztalnál. Hogyan szólítsam le, ha tudom, hogy ő végig a barátaival akar társalogni egész este?

2019. ápr. 14. 13:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon egyszerű, sehogy. Te is leírtad. Azért megy oda, hogy a barátaival legyen. Ne zaklassátok ilyenkor az embereket.
2019. ápr. 14. 13:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Csak hogy én 1 éve nem láttam ezt a csajt sehol és szeretném jobban megismerni járni vele.
2019. ápr. 14. 13:47
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Max. ha a pulthoz megy üdvözölheted és megpróbálhatsz számot cserélni, ha szerinted kölcsönös a szimpátia. A barátaival tölti az estét, szóval nyilván nem azért jött le, hogy a társalgás közepén lelépjen egy szomszéd asztalhoz egy félig ismeretlen pasival.
2019. ápr. 14. 13:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Tegnap az elején ő nézegetett engem. Talán azt várta köszönök neki. De amire őt megismertem, utána hiába kerestem a tekintetét rám se nézett. Folyamatosan egy csajjal járkált a wécébe. Talán leszbikus?
2019. ápr. 14. 13:49
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Igen, a női WC közismert a spontán leszbikus orgiáiról. Én is mindig megvárom, hogy mindenki kijöjjön, nehogy leszbikussá váljak.
2019. ápr. 14. 13:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Olyat meg, hogy megkeressem őt a Facebookon és ráírjak teljesen értelmetlennek tartom. Csak baromi idegesítő, hogy ott ül mellettem másik asztalnál órákon át, és egy kicsit se beszélhetek vele. Már 1 éve nem láttam őt sehol. De már tudom melyik az új törzshelye.
2019. ápr. 14. 13:55
 7/15 A kérdező kommentje:
És ölelgette a barátnőjét meg össze voltak bújva is. Mondjuk mindkét csajjal egyszerre lefeküdnék.
2019. ápr. 14. 14:11
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Én ilyenkor ha részeg vagyok csak oda szoktam köszönni ha úgy van hogy na szia te is itt vagy vagy valami frappánsat(van hogy nem is ismerem őket és úgyis szoktam bohóckodni) aztán ott hagyom megyek fűzök valami más nőt vagy beszélgetek valami más csajjal vagy valakivel akinek jól érzem magam a társaságában stb és ha úgy gondolja hogy akarja a társaságom akkor majd úgyis oda jön :D de amúgy ha oda hívnának magukhoz akkor próbálnék mindenkire figyelni de éreztetném vele hogy csak az ő társasága miatt vagyok ott a többiek nem érdekelnek. Jajj de rizsa gép vagyok mindig jár a szám xD ez egy ilyen nap nekem. Lehet ez nem mindenkinek jön be nekem bejött már amit írtam.
2019. ápr. 14. 14:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudom kicsit off de a lányoknál az hogy párostul/csapatostul járnak mosdóba egy tök bevett dolog. Ettől még senki nem lesz leszbikus. Ez amolyan lányos dolog.

Másik: az néha megöleli a barátnőjét szintén nem jelenti azt.

Pont tegnap voltam kocsmázni barátokkal és néha megöleltem ( kb2x) az egyik barátnőm aki mellettem ült meg rég láttam. Hetero vagyok.

2019. ápr. 14. 17:20
 10/15 A kérdező kommentje:

"Pont tegnap voltam kocsmázni barátokkal és néha megöleltem ( kb2x) az egyik barátnőm aki mellettem ült meg rég láttam."

Véletlenül nem te voltál ez a lány akit én láttam? HEHE

2019. ápr. 14. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!