Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott arra gondolni, hogy az emberi párkeresés a természet óriási tévedése?
Ezért vagyunk mi fejlettebbek, okosabbak, alkalmazkodóbbak.
És pont emiatt, hogy ilyen hiperszuper jó az ember, pusztítja saját magát és környezetét.
Igen, ezt tapasztalom én is.
"Az erősebb kutya ba,szik.": igen, de hányszor és minek? Miért kell rengeteg emberen végigmennie, ezzel érzelmi károkat okozni mind az anyának,l mind a születendő gyereknek?
Ezért haragszom erre a megközelítésre, mert ez csak egy önző hozzáállás. Ettől függetlenül tudom, hogy kettőn áll a vásár.
Milyen párkeresés? WTF?
Hülyeséget ne beszélj. Az emberi párkeresést nem a természet fogalmazta meg hanem az emberek...
Az ideális kapcsolat kb 3-5 évig tart, addig képes egymást 2 szerelmes ember biztosan elviselni. Ezek után pedig nagyban függ attól hogy mennyire szeretik egymást nem csak a köd volt. Ez az oka hogy a házasságok jelentős része tönkremegy 3 év alatt, addig tart a köd kb.
Én nem látok bajt a mai "rendszerrel".
Jó esetben mindenki azzal jön össze, akivel szeretik egymást.
Jobb ez, mint az állatoknál.
#10 Tulajdonképpen semmit nem írtál, tehát elég könnyū félreérteni egy amúgyis semmitmondó kérdést.
Eddig a kérdésedbōl az jött le, hogy tévedésnek tartod azt, hogy az ember párt keres. Azt nem írtad le, hogy a párkeresésnek melyik részét tartod tévedésnek, hanem magát az egész párkeresést. Nem én nem tudok szöveget értelmezni, hanem te nem tudsz fogalmazni, nem tudom, mit szerettél volna megfogalmazni a kérdéssel és errōl nem én tehetek.
Gondolom a kérdés a te személyes társkeresési helyzetedbōl indul ki, de te ezt kivetíted ilyen globális témákra, mint “emberiség”, “természet”. Ezt egyszerūbben is meglehet fogalmazni, úgy mint “- Nekem párkeresési gondjaim vannak” vagy “- Én reménytelennek érzem magam számára a társkeresést”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!