Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az itt megfogalmazott női elvárásokról?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok ezekről. Női oldalról, és férfi oldalról is.
Többsége szerintem korrekt... bár kicsit modoros írás. Ugyanakkor nem olyan egyszerű ezeket teljesíteni...én is csak 25 felett értem el kb a nagyrészét.
30F
2019. ápr. 13. 15:30
11/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy férfi humorát nem az határozza meg, hogy tud-e előre betanult stand up poénokat nyomni.
Régen rossz, ha valaki a standupot tekinti humornak.
2019. ápr. 13. 17:23
12/13 anonim válasza:
Ebből a "ne élj anyáddal" igaz. A "legyen munkád" igaz, csak nem minden: jól is kell keresned vele. "Légy őszinte", "légy képes a szerelemre", ezek kifejezetten hátránynak számítanak. A többi felsorolt dolog nem számít a nőknek. Ezeken kívül pedig még alapfeltétel, hogy legyél magas, jóképű, kigyúrt, illetve legyen kocsid.
13/13 A kérdező kommentje:
Nyilván hosszútávon van jelentősége...de eleinte senki nem kérdez rá a fizetésre és a kocsira.
Soha egy kezdeti kapcsolatban nem árultam el ezeket a paramétereket.
Ott is hagynám egyből azt a nőszemélyt.
2019. ápr. 13. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!