Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jellemeznéd a legutóbbi ismerkedésedet egy ellentétes nemű emberrel? 25f
Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 20:30
1/14 anonim válasza:
A legutóbbi 26 év összes ismerkedését a "pofára esés", netán az "átqrás" szavakkal tudnám összefoglalni. A legutóbbit is.
2/14 A legrosszindulatúbb válasza:
A lehető legjobban. Még időben kiderült, hogy nagy kamu volt az egész szar.
3/14 anonim válasza:
Az utolso harom nagyon jo volt, vonzalom, beszelgetes komolyabb temakrol is, eleg jo voltam a flortolesben is egyszoval jol sikerult mind.
Hogy mi lesz beloluk, az majd meg elvalik. Hogy melyikbol lesz egyaltalan valami.
De akkor is szep emlekkent marad meg mind a harom talalkozas.
4/14 anonim válasza:
Évek óta kerülgetjük egymást. Most randiztunk. Jó volt.
5/14 anonim válasza:
A nagy összecsapás, amiben mindkét fél vesztes lett...
6/14 anonim válasza:
Ez a "nagyon tetszel nekem, de kiderült, hogy van barátnőm" típus volt.
7/14 The pale emperor válasza:
Kutyából nem lesz szalonna.
9/14 anonim válasza:
Ne próbáld meg a vitapartneredet felszedni miután legalább 10 dologban nem értettetek egyet...
Pedig értelmes volt a csaj, már amit a vitából leszűrtem.
10/14 anonim válasza:
Iszonyat gátlásos volt, pedig bejöttem neki. Életemben nem kezdeményeztem még pasinál, de most megtettem. Bejött. 😊
Ennek 2 éve. Azóta együtt. Ő életem szerelme. ❤ (És jajdejó, hogy mertem bátor lenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!