Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok, vagy szólnátok, ha a barátotok/barátnőtök pozitív megjegyzéseket tenne egy vele ellentétes nemű személyre?
Itt gondolok arra hogy pl. hű ez meg az milyen jól néz ki, stb stb, meg hogy milyen jó pali/csaj, ilyenek.
vagy csak én vagyok ilyen puhap*cs, hogy sz*rul esnek ezek?
Ez azért még bizonyos határokon belül belefér, de a kapcsolatunkban abszolút vicc kategória. Sőt ha rámondja a barátom pl az előttünk sétáló csajszira h hű de jó segge van (persze csak azért h engem idegesítsen és mondjuk nem is nagy durranás, mert általában nem az 🤭) én rá is szoktam szólni h igen alacsonyra tette a mércét az utóbbi időben. Olyankor nem tud mit reagálni XD
Meg instán is lesi néha a csajokat, akkor odamegyek mellételepszem és mondom melyiknek van jó teste szerintem, melyik ronda, melyik pi.csás.
De ő ezt mindig azért csinálja h engem bosszantson, ezért nem nagyon izgat.
Én megpróbáltam hasonlóképpen eljárni, viszont ő nagyon kiakad ha viccből megnézem egy másik srác testét (ugye normál esetben nem bámulok meg senkit akkor se ha éppen nincs barátom)...
Volt olyan hogy nem akarta megmutatni egy közös képet amin az egyik haverjával voltak, mert úgy véli az a srác jobban néz ki mint ő, és nekem megtetszene... Ezért levágta róla a haverját és úgy mutatta meg..
Ez az egész csak önbizalom függvénye. Mennyire van az ember megelégedve önmagával.
Nyilván más lenne a helyzet ha folyton azt kapnám a páromtól h ronda vagyok, dagadt vagyok, nézzem meg ez és ez sokkal jobban néz ki mint én. Akkor sz.rul esne nagyon és meg is mondanám neki h szia, egy jobb testű emberrel légy boldog ha én nem vagyok neked elég. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!