Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki el tudja magyaràzni, hogy miért csak a jó fiúknak vannak ismerkedési problémàik, a bunkó pasiknak miért nincsenek?
Màr középiskolàban is észrevettem ezt. A szerényebb sràcok csoportba verődve nézték a szexi lànyokat tàvolról, míg a nagyszàjú sràcok a szünetekben azoknak a seggét fogdostàk a szünetekben.
MAGYARÀZAT?
Te eltudod magyarázni, hogy mi alapján cimkézel valakit jófiúnak vagy bunkónak?
Elmagyaráznál, hogy miféle középsuliban voltál, ahol a lányoknak tetszik az ilyesmi? Általában a lányok ezt nem szokták tūrni, inkább pofonnal reagálnak, mintsem tetszene nekik az ilyen....
#5 Már bocs, de én azt tapasztalom, hogy számos “szeretni tudó” pasi csak ezt hiszi magáról, hogy ō mindenkinèl jobb.
Tulajdonképpen aki nincs kapcsolatban, csak álmodozik róla, az nem tudja, hogy a valóságban milyen, álmában ideális ès minden romantikus. Talán gyakorlatilag tök máskèpp viselkedsz, amikor kapcsolatba kerülsz, és X ideig benne vagy, akit addig elérhetetlen nagy szerelmedként kezeltél, azt megkaptad, aztán ráuntál.
Volt rèszem ilyen “jó fiúban”, aki nagyon beakarta adni magáról, hogy ō mennyire jóságos, panaszkodott is rá, hogy nincs nō, aki értékelné a nagy jóságát. Miutàn összejöttünk, pár hónap múlva már ō is elég közömbös lett, sōt ō is bunkózott. Tehát nem értem mit sajnáltatja magát az ilyen és kinek akarja beadni, hogy ō különb, mint mások és annyira jó.
1) szexi lányok távolból bámulása kevés egy kapcsolathoz. Ahhoz tenni kell.
2) akiket "jó fiúkat" ismerek szinte MINDNEK van párja.
A válasz ennél banálisabb:
a szerényebb srácokkal nincs interakció. A merészebb fiúkkal van.
Ugyan ez van a lányokkal is. A merészebb, kezdeményezőbb csajok simán találtak fiút maguknak, akik nem kezdeményeztek és a szükségesnél több interakciót nem bonyolítottak velük az hoppon maradt. (nekem is akkor lett párom, amikor vettem a bátorságot és kezdeményeztem belekerültem a pörgésbe)
#19:
"Az ismerkedési problémàkkal küzdő pasik 100%-a kedves fiú, aki tipikusan mindent megtenne a nőért, hogy a kedvében jàrjon"
Csak azt nem, hogy határozottak legyenek, legyen önbecsülésük és oda merjenek menni. A humorról, a jó értelemben vett pajkosságról, flörtölésről nem is beszélve.
Mindent megtenne, hogy a nő kedvében járjon, csak épp arra nem veszi a fáradságot, hogy megtudja, hogy hogyan is tudna a kedvében járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!