Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk! Mennyi a valószínűsége annak, hogy 10 éven belül elveszítitek a szüzességetek úgy, hogy nem prostihoz mentek, hanem felszedtek egy csajt?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 20:08
21/26 anonim válasza:
0-5% közt valahol, kiindulva a több tucat visszautasításból 26 év alatt (és 0 nem-visszautasításból). Azaz lett volna egy félcigány csaj egy kétéves gyerekkel, akiről aztán kiderült, hogy minden -és a szó legszorosabb értelmében vedd: MINDEN- férfival kikezd, csak ne egyedül kelljen a gyerekkel foglalkoznia (függetlenül attól, hogy egyébként dolgozik és tisztességesen él), meg egy extrém szinten elhízott, végtelenül buta, egyébként élettárssal élő nő. Nem nagyok az igényeim, de ennél mindenképpen magasabban van a léc. Innentől kezdve meg úgy vagyok vele, hogy ha már eddig magányosan éltem, most már olyannal veszítsem el, akit el is képzeltem. Magyarán: ha már ennyit várok, ne a semmire várjak.
23/26 anonim válasza:
Kérdező szerintem nem érted amit írtam. Ha csaj a saját jogon kifejlesztett Casanova -filmbeli , Dániel Steel regénybeli képesség ( és nem ilyen-olyan készen kapott adottság/ segítség /külső ráhatás) számítana, akkor a logikád szerinti szűzek aránya jelenleg az aktív korúak 80-90%-át tenné ki.
24/26 anonim válasza:
Kérdező:
Öhm, az is ér, ha valaki pasi létére pasival fekszik le? ^^
25/26 anonim válasza:
Na én ebből kihúztam magam, pedig 14 évesen simán összejöhettem volna egy ilyen csajjal"
Azért ott már a családodnak volt valami vagyona.. Vagy a lakó telepen eltanultad a simliskedést,sunyiságót mert bizony üzletembereknek ez kötelező dolog..
26/26 anonim válasza:
Tekintve hogy alig vagyok 20, elég sok. 95% elég lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!