Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk! Mennyi a valószínűsége annak, hogy 10 éven belül elveszítitek a szüzességetek úgy, hogy nem prostihoz mentek, hanem felszedtek egy csajt?
Mennyi szàzalék?
Köszi a vàlaszt!
5%
Talán....
Van egy lány akivel szoktam beszélgetni, még nem hívtam el randira, de szerintem bejövök neki. Csak beszélgetünk az utcán, amikor találkozunk.
A környéket ahol lakom, gettónak hívnák (ezt pl. értsd úgy, hogy a szomszéd részegen hazajön, és lehu...za a falat, kukát, nadrágját... mert nem tudja kinyitni az ajtót).
A lánya (és a többi gyerek a környéken), 13 évesen már a szüleivel ivott, cigizett, ezek a gyerekek egymással haverkodtak, stb...
Na én ebből kihúztam magam, pedig 14 évesen simán összejöhettem volna egy ilyen csajjal, és már lenne priuszom, 3 gyerekem (kérdéses hogy tőlem), és a foghíjjas barátnőmmel munkanélküliként otthon veszekednénk...
Mára jól menő üzletemberként pár hónapon belül kész az irodaépületem (lakás is egyben, odaköltözöm), és 100% hogy a bájos titkárnőmmel jól ki fogunk jönni (nem PROSTI szinten, családalapítást tervezek).
Elég meggyőző a válaszom? :)
28/F
Ott vannak a fizetős nénik, és meg is van oldva a dolog.
Én azzal vesztettem el, de mikor őszintén mindig elmondtam akármelyik nőnek, normálisan fogadta és nem aggályoskodtak rajta.
Félénk visszahúzódó srácként életem végéig leshettem volna, hogy mikor látok puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!