Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk! Mennyi a valószínűsége annak, hogy 10 éven belül elveszítitek a szüzességetek úgy, hogy nem prostihoz mentek, hanem felszedtek egy csajt?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 20:08
11/26 anonim válasza:
Nem sok, de nem igazán izgat a dolog, felesleges rágörcsölni.
Mivel én abszolút nem járok sehova meg a közösségek sem érdekelnek, majd valami csoda folytán max engem szed fel egy csaj. Egyedül a munkahelyen vagyok emberek között.
26/F
12/26 anonim válasza:
Inkább várjanak ezek a sracok ! A prostival szűzoltast az szánalmas !
13/26 anonim válasza:
De a prosti miért nem számít? Szerinted csak a prostik szeretik a pénzt? Tág értelembe véve beszélek a pénzről azaz nem néhány helyben leszámolt bankjegyről hanem biztató kilátás valamire való egzisztencia stb. Egy csajnál se számít ugyebár ilyesmi csakis a személyiség. Akinek helyes pofi adatott de gyufát nem tett keresztbe, maguktól jönnek a csajok az ugye teljesítmény. De a leggyakoribb eset: ismerősök hozzák össze az embereket kvázi szalaggal átkötve viszik a csajt a srácnak. Na ez is menő?? Akkor a prostizás is valami. Megdolgoztál ott legalább azért a pénzért amiért a szexet kaptad. Más ennyit se tett. Igazi hódítás elenyésző számban fordul elő. Itt szexről beszélünk csak semmi nemesebbről. Legközelebb inni sem íhatok a kocsmában úgy ha kifizetem, mert úgy nem ér?. Találnom kell valakit aki meghív rá mert akármi miatt rokonszenves vagyok neki??
14/26 Hamvas rétihéja válasza:
Ez volt a matek házi?
15/26 anonim válasza:
A férfiaknak csak elméleti szűzességük van.. Így tehát nincs mit oda adnod másnak , nincs értéke mint egy nőnél ahogy a legtöbb megszenvedi ... A kutyát nem érdekli kibe rakod bele vagy raktad.
17/26 A kérdező kommentje:
A prosti azért nem szàmít, mert az pénzért szexel, tehàt aki prostit dug, az olyan mintha nem is dugott volna, hiszen nem a képességeivel szedett fel nőt. Lehet, a prostival való szex utàn ugyanolyan lúzer marad, és visszajàró vendég lesz.
2019. ápr. 11. 00:56
18/26 anonim válasza:
Erre a választ szerinted hogy kell kiszámolni? Belenézek a kristálygömbömbe, és az majd megmondja a jövőt?
20/26 anonim válasza:
Én is nemsokára 39 leszek. És nem amiatt nem megyek, mert hátha akad valakim, és az majd mit szólna hozzá, mert az engem marhára nem érdekel. Meg ahogyan írtam fentebb, annak az esélye kb. 0%. Na jó, osszuk el a lottó telitalálatnak az esélyét kb. ezerrel. Hát kb. ennyi az esélye, hogy valakit felszedjek. És ha el is képzelem, hogy ez sikerülne, szerintem van az a kor, ami felett ezt a nők is igazán megérthetnék, és ne kelljen magyarázkodni. De mint mondtam fentebb, emiatt nem kell aggódnom, nem emiatt nem megyek. (16-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!