Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhatároztam, hogy elkészítek egy széleskörű átfogó profilképet a sikertelen (és szűz) férfiakról. Szerintetek van értelme?
Általában nagyon erős elhatározásaim szoktam lenni, szinte már-már vasakaratú vagyok.
Jelen esetben eldöntöttem, hogy egy kollektív összefoglaló profilt alkotok a sikertelen és szűz férfiakról, statisztikát fogok vezetni és megfigyelem milyen közös paraméterek és visszatérő tulajdonságok manifesztálódnak. Megpróbálok törvényszerűséget felfedezni, majd a törvényszerűségek felfedezése alapján plauzabilis modelleket kreálni és ha lehet még egyenleteket és axiómákat is megalkotni. Ki tudja? Talán olyan leszek majd a csajozás terén, mint Newton a fizikába? Akár forradalmasíthatok mindent és újra írom az eddigi elképzeléseinket.
Hasonlóan kell ezt elképzelni mint a hadseregben, amikor egy nehéz művelet lebonyolítása érdekében, mielőtt még bevetnék a különleges taktikai egységet, előbb begyűjtik a terep topográfiai térképét, meteorológiai jelentéseit, kémjelenetéseket az ellenség szokásairól, kibernetikai és információtechnológiai leírásokat, műszaki adatokat, a célpont épület architektikus tervrajzait stb. Azért, hogy a begyűjtött adatok alapján, a meglévő információkra hivatkozva ki lehessen dolgozni egy jól működő stratégiát.
Ilyeminek szánom majd én is ezt.
A személyes balsors a felfogás eredete.
Mi a véleményetek? Lesz értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!