Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne, hogyha Facebookon rátok írna egy idegen személy, aki megtudta a neveteket és kedvesen kifejtené, hogy szeretne megismerni, mert látott valahol, és tetszetek neki?
#20 akkor a te logikád szerint minden férfit visszautasítasz, mert létezik nálad szebb lány (mindenkinél létezik szebb), és így biztos azért próbálkozik nálad, mert az a *szebb* lány visszautasította.
Neked se lesz soha barátod így.
Hát tényleg, nem mintha a társkereső oldalak hatékonyabban működnének.
Aki kerek perec kijelenti látatlanban egy szivet küldő, és normálisan író idegenről, hogy egy "retardált barom", azzal szerintem komoly bajok vannak.
"Neked se lesz soha barátod így."
Idősebb vagyok az itteni átlagnál, kiégtem, nem vágyom már szoros emberi kapcsolatokra. Van macskám :D
21-es igazad van, ez tényleg elég hülye logika.
25-ös, ezt mindjárt gondoltam, hogy azokat zavarja ez a legjobban, akiknek élőben is megy ez az egész.
"Idősebb vagyok az itteni átlagnál, kiégtem, nem vágyom már szoros emberi kapcsolatokra. Van macskám :D"
Akkor mégis miért vagy itt a társkeresési problémákkal foglalkozó kérdéseknél?
Állatok -> Macskák kérdéskör is van, ha az jobban érdekel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!