Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne, hogyha Facebookon rátok írna egy idegen személy, aki megtudta a neveteket és kedvesen kifejtené, hogy szeretne megismerni, mert látott valahol, és tetszetek neki?
Általában a facéról tudja meg az illető nevét, fénykép alapján kinézve.Itt egyértelmű,hogy nem én vagyok az egyedi eset, másoknál is megteszi ezt a lépést.
Más a helyzet ha tényleg érdeklődött utánam, szeretne megismerni, és mivel más formáját nem tudja ennek választani, hát ott ír rám.
Ha független vagyok és szimpatikus, bizonyára válaszolnék Neki pár sorban még akkor is ha nem szeretnék ismerkedni.
A szívecske nekem se tetszik.Ismerkedés első fázisában még nagyon nem kell az még.
Nekem volt ilyen ismerkedésem, egy lazább kapcsolat lett is belőle, de egyedi eset volt, reagálni sem szoktam az ismeretlenül rám írásokra.
Èszre sem szoktam venni ha kapok üzenetet olyantól, aki nem az ismerősöm, úgyhogy semmit.
(Ha véletlenül mègsem hosszú hónapok után bukkanàk rá, törölném és ennyi.)
" utálom a hülye embereket, akik nem fogják fel, hogy a közösségi oldalak nem társkeresők."
Mondom ezt úgy, hogy soha nem ismerkedtem Facebookon, de az megvan, hogy az emberek töredéke jön össze a másikkal társkeresőkön? Az egyetem, munkahely, bár sem társkereső... Nem ettől lesz valaki hülye. És nem, nem azt mondom, hogy neked ismerkedni kéne velük.
Baromira meglepődnék, mivel nem vagyok fent FB-on.:D
Egyébként ha fent lennék is, férfiként biztosan valami átverésre gyanakodnék, mivel nők nem szoktak csak úgy ráírogatni férfiakra ismerkedési szándékkal.
Kivéve, ha a férfi valamiben nagyon átlagon felüli. Ez a "veszély" meg nem fenyeget.
"Teszem azt, küldene szívet is az illető, tehát nagyon aranyos, kedves, illedelmes üzenet lenne."
Ha valakinek ez bejön, akkor elkezd veled beszélgetni.
Minden kapcsolatomnál kiderült -utólag persze- hogy egészen más típusú nőket cserkésztek be előbb, de mivel nem kellettek nekik, így értek révbe nálam, semmi feltételezés, tények :D
#19-es vagyok
Jaj, eszembe jutott egy "jó" sztori erről. Az egyik ilyen férfi még a régebben kiszemelt lány esküvőjére is elrángatott, de csak utána szólt, hogy menyasszony őt kvázi kikosarazta egy fél évvel korábban és a barátjához megy most hozzá szinte azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!