Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáltok ha egy idegen/látásból ismert ellenkező nemű személy folyton bámul titeket?
(Hogy-ha tetszik,ill. hogy-ha nem tetszik)
:)
Fúúú ez engem baromira tud idegesíteni. Ilyenkor nagyon fölmegy bennem a pumpa. De ha röhögve bámul akkor nevetséges rajtam valami, vagy talán én vagyok neki nevetséges, de ha nem röhög akkor valszeg tetszem neki.
Az tud totálisan fölidegesíteni, ha odanézek és még akkor is néz, és ha elfordulok akkor is. :@@@
Hát pont ilyen helyzetbe vagyok :) van egy srác, mindig bicajjal látom, csak ritkán látom bicaj nélkül. Olyan 16 éves korom óta folyamatosan néz és bámul. Ha elmegy előttem bicajjal, mindig forgolódik visszafele, és vigyorog, és én is vigyorgok, nem tudom miért csak vigyorunk mind a ketten :D de semmi nem történik csak folyamatosan néz. A buszról, a buszon, az utcán, az úton, a járdán, bárhol ahol megpillantjuk egymást. Mostmár 22 is elmúltam, szóval már tart 6 éve a dolog :D
Azóta vagy egy párom, már 3 éve, és ővele sokat látott a srác, a páromnak elmondtam hogy mi a helyzet a sráccal, hogy folyton néz meg vigyorog, nah a srác mióta látta hogy a párommal sokat lát, azóta a páromra is vigyorog és nézi akkoris, ha külön vagyunk mikor őt látja. Fura :D de elvagyunk :D még odáig nem jutottunk el hogy megállítsam és megkérdezzem a nevét vagy hasonló. De lehet jobb is így, lehet örökre így maradunk :D
Az ha nézz az nem zavar,és ha néha elveszi apillantását....
De ha bámul az kurv@ idegesítő:@ Olyankor legszívesebben felpofoznám...
Am miért bámulod?Szerinted mire mész vele?
Engem nagyon szokott idegesíteni:D
Van egy fiú meg vannak a haverjai suliban:D
És már egy éve hogy megállás nélkül minden szünetbe bámulnak vagy 20 an:D
Az egész suli már kb azt nézi hogy bámulnak engem ha elmegyek előttük:D
Nagyon idegesít de most kis szünet van szerencsére:D
addig elmehetnek optikushoz látást javítani:D:D
Idegesítő tud lenni. Én ilyenkor szempárbajt szoktam vívni. Belenézek a szemébe és tudatom, hogy: "Látom, hogy nézel, ha akarsz valamit gyere ide és mondd, ha nem akkor meg másfelé tekintgess" Általában rögtön másfelé néznek és utána nem is folytatják.
A mosolygós lánynak: Ha rámosolyogsz valakire, az általában visszamosolyog. Általános emberi szokás. Gyakran félreérthető. :)
sok haveros suliszünetes csaj vagyok:
De felpumpálja az egót ha mondjuk egyszer kétszer jól megnéznek...
de az ha már mindennap:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!