Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáltok ha egy idegen/látásból ismert ellenkező nemű személy folyton bámul titeket?
(Hogy-ha tetszik,ill. hogy-ha nem tetszik)
:)
Pont ebben a helyzetben voltam/vagyok. Elkezdett nézegetni egy lány. Mindig hosszan, mélyen a szemembe...
Első reakció az volt, hogy visszanéztem és hasonlóan kezdtem viselkedni.Tetszett egyébként, csak hát nem az én súlycsoportom volt a lány(túl jó nő kategória nekem)...
Ez ment is egy ideig, de mivel a fentiek miatt nem igazán akartam Tőle semmit, felhagytam a visszanézéssel. Na ettől megsértődött, és nem is köszönt.Nagyon kellemetlen volt vele találkozni, rám se nézett :) Aztán nem olyan régen kezdődött előlről az egész nézegetősdi. Azóta beszéltünk is, mert odajött hozzám, és igazából ha jól értettem nem akar semmit :)
Az egészben az a legszebb, hogy azóta is folyton néz.
A lényeg szerintem, ha adódik lehetőség, akkor beszélj vele. Ettől még persze nem biztos, hogy megoldódik a nézegetés kérdése ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!