Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire általános, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire általános, hogy egy 45-50 éves férfi szerint a kb.30 éves nő a korban hozzá illő?

Figyelt kérdés

Egyik rokonom nem rég vált el, 46 éves. Van egy 6 éves gyereke az előző házasságából. Most gőzerővel új nőt keres, de társkeresőn is 30-34 év közöttire lőtte be a nőket, akik szerinte korban hozzá illőek. Sorban hozza is össze a randikat, az már más kérdés, hogy azok rendre elbuknak. Mert mondjuk kiderül, hogy még egy lakása nincs ennyi idősen, nincs kiemelkedően magas jövedelme, ráadásul még gyerektartás fizetésére is kötelezett. Mások gyerekeit viszont nehezen viseli, tehát a nő legyen vagy gyerektelen, vagy ha van is gyereke, akkor tudja teljesen szétválasztani azt a pasi ügyeitől. Az a durva, hogy ennek ellenére is majdnem összejött néhány nő, ha nem rontott volna tovább a dolgokon a további elvárásaival és nehéz természetével.

Sokat olvasok erről, hogy a férfiak és a nők között abban a korban már ilyen korkülönbség a természetes. De ez csak egy valós példa. Mennyire általános és jellemző ez egyébként manapság? Tehát ezek az igények, és ez a felállás

2019. ápr. 7. 14:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Lophaszt természetes. Csak szeretne.
2019. ápr. 7. 14:59
 2/27 anonim ***** válasza:
68%

A nő részéről ez ilyenkor szimpla anyagi haszonszerzés. Ha össze is jönnék egy ilyen apókával, fizethetne, mint a katonatiszt, elvégre neki is a feszes testem kellene, nem a lelkem.

A pasik azt hiszik, csak a nők öregszenek. Nekem inkább vicces ez a sok kopott tollú kakas, semmint vonzó, és inkább lennék egyedül a vibràtorommal, mint egy ilyennel.

(Vagy egy anyagi kapcsolatban, ahol csalom a huszonéves személyi edzőmmel.)

2019. ápr. 7. 15:03
 3/27 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy magát egyáltalán nem érzi "kopott tollú kakas"-nak. Azt hiszi most a legvonzóbb. Az anyagi helyzete meg inkább rossz mint jó, szerintem. Tehát anyagi kapcsolat kizárva, mert a nőnek ugyanúgy fizetnie kellene a megélhetéséért, semmit nem vállal át.
2019. ápr. 7. 15:15
 4/27 anonim ***** válasza:
81%

Ez valahogy szánalmas...

Tényleg jól írták fentebb,hogy a férfiak azt hiszik,hogy nekik jól áll az öregedés...Francokat...Főleg ha még nem is adnak magukra...Azt látom a környezetemben,hogy a 40 év körüli pasik is már kezdenek lelakva kinézni.

Kopaszodnak,hasat eresztenek,borostásak,igényteleneke,mert gondolják így is jók...Hát nem...

Akik meg "felakadnak" az ilyenre azokról szerintem nyílván hamar kiderül,hogy esetleg anyagi szempontból jó egy ilyen pasi,de ugye ez itt nem áll fent,tehát majd rájön,hogy lejjebb kell adni az igényeket...

2019. ápr. 7. 15:18
 5/27 anonim ***** válasza:
14%
Egy 30+-os nő inkább örüljön hogy érdeklődnek iránta,nem kell itt megjátszani a nagy úrinőt.
2019. ápr. 7. 15:23
 6/27 anonim ***** válasza:
82%
20-as éveim elején is sokszor megkörnyékeztek ilyen pasik, irtóztam tőlük. Egyébként sok elvált pasi van a környezetemben, és tényleg hasonlóan gondolkodnak. A nő legyen fiatal, szép, jó alakú, ne legyen gyereke, de a pasi gyerekét szeresse. Miközben ők átlagosan néznek ki, öregszenek és ugráltatja őket az elkényeztetett kis hercegnőjűk, vagy a drága kisfiuk. A nő meg tűrje el, hogy egész hétvégén az van, amit a gyerek akar. A férjem egyik barátja is ilyen, évek óta egyedül van.
2019. ápr. 7. 15:27
 7/27 anonim ***** válasza:
78%

Ókori fényképészünk rohadtul el van ám tájolva...

Egy 30-as nő örüljön,hogy szóba állnak vele?Ezt ugye nem gondoltad komolyan?

41 vagyok,és folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket férfiaktól..Ilyet is,olyat is,idősektől,fiataloktól :) 30 évesen nem voltam ilyen jól.

2019. ápr. 7. 15:31
 8/27 anonim ***** válasza:
82%

#5:

Sok olyan 30+-os nőt ismerek, aki igényes, gyönyörű, és ragyog.

Tudod mi bennük a közös? Az, hogy mind elvált. Mindnek van gyereke, de egyik sincs egyedül, és rendszerint minőségi cserét hajtottak végre a válásuk után.

És ismerek jó pár negyvenes pasit is. A csillagos eget magukra költik, sosem volt még komoly kapcsolatuk, pláne nem gyerekük, az anyjuk mos rájuk, és még most is azt hiszik, hogy a nőnek lenne megtiszteltetés, ha szóbaállnának vele.

Én ezt az utóbbi csoportot valóban szánom. Úgy gondolkodnak, mint te, és vagy fizetnek, ha nőt akarnak, vagy lejjebb adnak az elvárasaikból.

2019. ápr. 7. 15:38
 9/27 anonim ***** válasza:
41%

Azért egy példából ne általánosítsunk. Az emberek sokfélék...

Most mondjam azt, hogy ismerek olyan férfit, akinek összejött negyvenesként, gyerekkel a jóval fiatalabb, gyermektelen feleség és még csak nem is volt gazdag? Akkor is teljesen más élethelyzet volt, mint amit felvázoltál és főleg teljesen más személyiség.

Egyéni élethelyzetek vannak, egyéni preferenciák...

2019. ápr. 7. 16:37
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Apám ilyen. Saját elmondása szerint asszony kéne a házba, aki megfőz, rendet tart, megeteti és kipucolja az állatokat. Szóval, ahogy ismerem, cseléd kell. Ő is a 35 éves korosztályt szúrta ki, 50 éves fejjel. De semmit a lakhatáson meg az ételen, plusz elvégeznivaló munkán kívül nem tud cserébe adni, szóval akad néha nő, aki az anyagiakra hajt, mivel apám szépen eltudja mesélni azt is, ami nincs, de amikor kiderül, hogy nem az van, amit állított, akkor tovább is állnak. Ő is azt hiszi, hogy milyen főnyeremény, külsejével nincs is gond, csak a gondolkodásával.
2019. ápr. 7. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!