Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin miért az az általános vélemény, hogy a 8-9 év korkülönbség (a férfi javára) már nagyon sok?
Kicsit meg vannak még ragadva a múltban. Azt hiszik, hogy aki elmúlt 30 az már házasodni akar meg gyereket, amikor ez egyáltalán nincs már így.
A másik pedig, hogy mondjuk nők közül aki nem fiatal az nem feltétlenül van azzal tisztában, hogy a mai huszonéves srácok többsége nagyon gyerek még fejben. Egy kicsit érettebb lány aki komolyabban tervezni szeretne a párjával egyszerűen alig talál párt a saját korosztályában. (Természetesen fordított nemekkel is igaz.) Én is próbálkoztam 2-3 évvel idősebb srácokkal, de egyszerűen egyikőjük sem volt elég felnőtt ahhoz, hogy tervezni lehessen vele. A párom 11 évvel idősebb, nekem ennyire van szükségem ha hozzám illő párt akarok.
De persze ha van egy naív, fejben még gyerek huszonéves lány neki valóban sok lesz az a 8-10 év. Vele nem feltétlenül fognak egyezni a céljaik sem rövid, sem hosszú távon. Abból a 8 év különbségből mentalitástól függően lehet 2 meg lehet 15 év korkülönbséget is csinálni érzésre.
Egyébként azt valóban be kell látni, hogy sok párkapcsolat nem működik ahol ekkora korkülönbség van. De ez nem az életkor, hanem az eltérő érettség meg célok miatt van. Szóval ha jól akarjuk ezt a kérdést megválaszolni akkor van olyan kapcsolat, ahol nagyon sok 8 év, van ahol éppen megfelelő vagy még akár túl kevés is. Csak a két félen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!