Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt gyakorin miért az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin miért az az általános vélemény, hogy a 8-9 év korkülönbség (a férfi javára) már nagyon sok?

Figyelt kérdés
Szerinted is sok? Persze 18+os emberekről van szó.
2019. márc. 5. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Milyen adatokkal tudod alátámasztani, hogy ez az általános vélemény?
2019. márc. 6. 07:44
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
Ideális korkülönbség 5 és 15 év között van a férfi javára. Jelenlegi barátnőm 11 évvel fiatalabb, de már erősen gondolkodom, hogy ideje fiatalabbra cserélni. Kezd meglátszani rajta a kor, és nőknél az ilyesmi ritkán előnyös...
2019. márc. 6. 07:49
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
#2 lássuk a bizonyítást!
2019. márc. 6. 07:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert sok esetben csak a kérdező 18+, és a 14-23 azért elég durva. 😈
2019. márc. 6. 07:57
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Én nem vettem észre, hogy ez lenne az általános vélemény, sem gyakorin, sem a való életben. Legfeljebb annyit hallani, hogy "nekem sok lenne", és persze, anno én is ezt mondtam, hogy legfeljebb 2-3 évvel legyen nálam idősebb a pasi, amikor betoppant az életembe a férjem, aki 8 évvel idősebb. Akkor, amikor megismerkedtünk, ijesztően soknak tűnt (21 voltam, ő 29), de miután megismertem, már nem érezni a különbséget egyáltalán. Vagy ő "éretlenebb" a koránál, vagy én vagyok "érettebb", vagy a kettő együtt, mindenesetre az tök pozitív, hogy így egy ponton találkoztunk, amire korábbi kapcsolataimban sosem volt példa. De ez emberektől függ, nem hiszem, hogy erre lehet egy általános véleményt megfogalmazni.
2019. márc. 6. 08:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem általános vélemény ez, főleg mivel minden kb. 3. kérdés a korkülönbséges kapcsolatról szól pro/kontra férfi/nő javára.
2019. márc. 6. 08:57
 17/20 anonim ***** válasza:

Miért, mi lenne? Kevés?

Azért mondják, hogy sok, mert az. Aztán van, akinek belefér, én se ítélem el, de ettől függetlenül azért sok.

2019. márc. 6. 10:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Addig cseréljetek fiatalabbra, amíg végül titeket cserélnek le. Marha vonzó leszel te is ráncosan a nagy pocakkal. Én csak nevetek a vén hülyéken,mikor próbálkoznak.

És az is nagyon normális, hogy a 25+ már kint van a korból, akkor kivel krsz, 15 évessel? Olyan agyatlan férfi válaszok vannak itt, hogy az röhej.

2019. márc. 6. 18:18
 19/20 anonim ***** válasza:
34%
Nem érdekelnek a vélemények, én 26 vagyok ő 39 és nekünk pont jó. Isteni férfi, tapasztalt, a szex brutálisan jó.
2019. márc. 6. 20:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálad sem előnyös, Papa, főleg ha már beindult a kopaszodásod is. Szegény barátnőd "megözvegyül", mire 40 lesz.

2019. márc. 6. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!