Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyekkel indul egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekkel indul egy olyan férfi az ismerkedés terén akinek a munkája egy általános iskola takarítása?

Figyelt kérdés
2018. máj. 28. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nem ezzel nyit, mikor odalép valakihez.
2018. máj. 28. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, kinél.

Amúgy meg valakinek ezt is el kell végeznie. Volt, hogy nagyon kellett a pénz és én is elvállaltam mindenféle alja munkát (ennél rosszabbat is és mégsem voltam prosti), szóval megértem. De azért olyan pár nem kellene, akinek ennyi a karrier, mert többre nincs esze vagy szorgalma.

2018. máj. 28. 12:29
 3/7 lutaker ***** válasza:
0%
Ez nagxon gáz olyan mint a közmunka az is porig alázó.
2018. máj. 28. 12:49
 4/7 peca1000 ***** válasza:
0%

Fullos, 20-onéves csajokkal ne kezdjél :).

Átlagos, vagy csúnya, 40+-os elvált, 8 osztályt végzett nőknél még lehet esélyed.

2018. máj. 28. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen nőknél próbálkozik. Ha ilyen már-már lehetetlenül tiptop 18-23 éves luxybébiknél, akkor kb. zéró. Ha jó neki a vele hasonló anyagi helyzetben levő, átlagosabb (nem tökéletes bőrű-hajú, nem full feszes testű stb.) is, akkor több. Sok közmunkásnak, gyári munkásnak is van nője, tehát nem lehetetlenség.
2018. máj. 28. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkabb szakadj meg egy cegnel valami muhelyben mint sem ezt folytasd. Miert? Mert az legalabb ferfias.
2018. máj. 28. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem sokkal. 40 pluszos elhízott,hasonló munkakörben dolgozó nőknél még lehet esélyed!
2018. máj. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!