Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor változnak meg azok a nők, akik a testi adottságukat kihasználva a milliomosoknak tartogatják magukat?
Basszus, ti milyen körökben mozogtok? De most komolyan? Én egyetlen nőt sem ismerek, aki milliomosokkal tartatja el magát, tovább megyek, milliomost sem sokat, de azok normális családi életet élnek, és a párjukkal közös vállalkozásban dolgoznak.
Én egyetlen nőt sem ismerek aki nem gyesen van otthon vagy főállású anyaként több gyerekkel, hanem csak úgy hobbiból eltartatja magát. Ti most az ilyen Vajnatimi féle celebeken vagytok kiborulva, vagy van valami konkrét élményetek? És ha igen, akkor is, kit érdekel, hogy pár ilyen ember mit csinál? Nem ők a többség.
18-as
Pedig olyan jól szórakoztam.
Lehet, hogy már agyvérzést kapott szegény.
".... jól néz a huszonéves lány, akkor tartogatja magát"
Kezdem már érteni, hogy a "milliomosoknak tartogatja magát" az azt takarja, hogy VELED nem akar ismerkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!