Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Anyámék miért várják el tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyámék miért várják el tőlem us, hogy 49 évesen menjek férjhez, mint ők, mindenki más churva?

Figyelt kérdés

Igazából beletörődtem, hogy nem lehet barátom, ilyen helyre nen is hívok senkit.

De most mi az, hogy csak gyerekcsinálásra van a szex, addig meg legyél szűz, meg prosti.

2019. ápr. 7. 07:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pedig de.
2019. ápr. 7. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
40 éves vagy,nincs kapcsolatod,szülökkel élsz,otthon,a piszokban. Mondd Nekik,hogy így lehetetlen férjhez menni. Neked kellene változtatni,de nagyon.
2019. ápr. 7. 12:14
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Dilo feka asszony vagy ?
2019. ápr. 7. 21:37
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok 40 éves 😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️ sem "feka"

20 éves vagyok. Akkor nem jött át, hogy tőlem is azt várják, hogy majd kb. 40 éves koromban legyen férjem... Most még "szó sem lehet róla, hogy "fiúkat lessél".

2019. ápr. 7. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Szüleid fogadok, hogy életükben nem keféltek egy jót.
2019. ápr. 11. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Te mit csinálsz? Egyetem technikum vagy munka vagy otthon besegítel? Kb milyen az alkatod? Mind két szülőd buta felfogású vagy apa (férj ) az atyaúristen?? Ha megvan akkor mocskos vagy? -aki akarja,az érti.
2019. aug. 7. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Kiemelte de privátot nem lehet küldeni..:)
2019. aug. 7. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!