Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít, hogy mindenki férjhez megy?
21 éves vagyok. Az elmúlt egy évben körülbelül 7, 19 és 22 év körüli ismerősöm házasodott. Az egyik pár pl fél év járás után.
Nekem is van kapcsolatom, jól megvagyunk, de fel sem merül a házasság, baba téma is csak néha poénból. Mondjuk babát még nem is szeretnék.
Csak úgy elszomorít már, hogy ez menyasszony, az férjhez ment...meg az a rengeteg gyönyörű esküvői ruhás kép.
Nekünk mondjuk felesleges házasodni, mert évek óta együtt vagyunk, együtt élünk, annyi, hogy nincs papírunk róla.
Normális, ha azért bánt egy kicsit, hogy másoknak milyen jó?
(a párom 28, mindketten külföldön élünk és dolgozunk, szóval nem egy frissen végzett korombeli sráctól várom el az esküvősdit)
Nem idegesít, mert én is férjhez mentem :D (augusztusban...) :P
Komolyra fordítva...szerintem 21 évesen bőségesen ráérsz még, igaz, hogy ha régen együtt vagytok, akkor már megérhetett a döntésre az idő, mégis azt mondom, ez a férfiben kell megszülessen...
Engem az bosszantott, hogy mi 7-8 éve együtt voltunk és az ismerőseim nagy része 1-2 év után házasodott, kicsit azt éreztem "le vagyunk maradva". De igazából nem voltunk, nagyon jól tudtuk, mik a terveink, mikor szeretnénk összeházasodni, jegyesek voltunk már két éve
Alapvetően ha valaki megnősül, vagy megházasodik, még nem jelenti azt, hogy ő milyen nagyon boldog, vagy milyen jó neki. A kapcsolatot kell nézni és a kapcsolat minőségét. Az esküvő egy napra szól, a házasság pedig egy életre...
Kitartás! :)
25-N
Utolsó, 8 éve ismerem a férjemet, ha valaki akkor ő biztosan nem fog megalázni, de ezt nem Neked fogom bizonygatni. Én igen is hiszek a házasságban és az egymásnak tett ígéretünkben. És ezt bárki előtt vállalom. A saját elkeseredett életedet viszont ne vetítsd ki másra.
Szerettél már valakit valaha igazán? És szerettek viszont? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!