Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyámék miért várják el tőlem us, hogy 49 évesen menjek férjhez, mint ők, mindenki más churva?
Igazából beletörődtem, hogy nem lehet barátom, ilyen helyre nen is hívok senkit.
De most mi az, hogy csak gyerekcsinálásra van a szex, addig meg legyél szűz, meg prosti.
Azt azt, akkor sem hagynák abba..
Az otthoni purtiba, nem mosnak kezet, mindenhol áll a kosz, de hát "mi parasztok vagyunk".
Terhes a szomszéd. 23 éves lány, közökték, hogy "ők kiverték volna belőle, ekkora szégyent".
Ja meg minden gyerek "fattyú", ali nem házasságba születik.
De akkor is prosti lennél, ha fiatalon mennél férjhez? Nem értem, 40 évesen már gyereket csinálni is késő, nemhogy akkor menni csak férjhez...
Amúgy meg nem kell az otthoni "putriba" hazavinni senkit, el lehet költözni albérletbe, és oda azt viszel, akit akarsz, akkor, amikor akarod. Másrészt meg, tiniként én sosem vittem haza senkit, mindig a fiúnál találkoztunk, de ez ugye hosszú távú, esküvő-szervezős kapcsolatban nem alternatíva amúgy sem.
"Ja meg minden gyerek "fattyú", ali nem házasságba születik."
Ez a fattyúnak az eredeti, nem a mai köznyelvi ált. pejoratív jelentése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!