Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem a párkapcsolatra, ilyen körülmények között? Több lenn
Tehát sorolom:
- 30 idén, de még nem volt barátnőm, sőt még csak nem is csókolóztam
- magamnak való vagyok, egész nap csak itthon ülök és gépezek
- az előző miatt állásom se volt még, tehát kb nyugdíjam se lesz már mert nem lesznek meg az évek
- semmihez sem értek, pedig faluhelyen lakom
- interneten lévő tesztek után azt is megállapítottam, hogy adhd-s figyelemzavarom van
- mielőtt az adhd-t nem tudtam, addig azt gondoltam magamról hogy komplett hülye vagyok, mert ugye nem tudtam figyelni és mindig kinevettek, diákok/tanárok, mindenki
- ez nagyban hozzásegített a ma kialakult helyzethez, és sokan mondták hogy pszichológushoz kellene menni stb, na és az sem lehetséges
- mert velemszületett büszkeségem van (mind anyumnak/papámnak is volt), ami miatt semmilyen érzelmet nem mutatok ki (pl: temetéskor sírni) mert szégyenlem, és azt gondolom hogy ki fognak nevetni, és ezért se megyek pszichológushoz, mert akkor már nem vagyok ugye "tökéletes", mert szakemberhez fordultam...
Van kiút ebből az ördögi körből? Vagy vegyek be egyszerre sok fájdalomcsillapítót és a következő életben újra próbálkozzak???
Utolso:
Es volt baratnod? Sikerult osszeszedni egy csinos csajt?
"Es volt baratnod? Sikerult osszeszedni egy csinos csajt?"
Volt hogy sikerült, de a dolog sajnos nem ilyen egyszerű. Az Asperger, az ADHD és egyéb ami ezekhez kapcsolódik, például a szorongás, ezek attól még megmaradtak, és súlyos nehézségeket okoztak továbbra is.
Tehát önmagában egy barátnő nem megoldás, természetesen. Sőt, a problémák a kapcsolatra is rányomták a bélyegüket, és az végül gallyra ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!