Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nyöszörögnek a srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyöszörögnek a srácok amikor manapság egy nem túl divatos, testével nem foglalkozó srácnak is lehet fullos barátnője? 24/F

Figyelt kérdés

Nem, ez nem én vagyok. De azt látom a tévhitek ellenére hogy annyi aberrált ember van hogy egy ,, csupán " rendes, aranyos srácnak is lehet szép barátnője. 10/4es srácokat akik elhanyagolják magukat látok számomra 10/10es lányokkal. Nem, nem a pénz miatt. Volt amikor kiderült hogy az egyik ilyen srácnak egy régi szakadt autója volt.

Szóval fejleszteni érdemes a lelket és a bátorságot.

2019. ápr. 6. 11:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

En nem ezt latom....

En azt latom, hogy mondjuk egy idegen nyelven beszelo, szoke, fullos jogainstruktor csajnak, szinten szetgyurt, szalkas, ultrahelyes muay thai edzo a baratja.

Es ehhez hasonlokat. Nem latok 10/10-es noket elhanyagolt sracokkal szaladgalni.

Lehet vak vagyok (vagy csak vakmero?)

2019. ápr. 6. 12:25
 12/22 anonim ***** válasza:

Először is az, hogy te 10/4-nek látod a férfit és 10/10-nek a nőt, csak a te véleményed. Ebből annyit lehet leszűrni, hogy a nőt vonzóbbnak találod és ez jól is van így. Egy nő lehet, hogy pont fordítva értékelné őket.

A másik dolog pedig az, hogy az a 10/10-es nő valószínűleg okosabb, mint gondolod. Lát valamit a férfiban, amit te férfiként nem. Talán azzal is tisztában van, hogy a jelen állapot szerint ő kaphatna "jobbat" is, viszont nőként nem hagyja ki a képletből az idő múlását. Mire 30-asok lesznek, ő már veszíteni fog a fiatalságából és az ebből adódó szépségéből, a férfi viszont ekkor ér a úgymond a csúcsra (beindul a karrierje, stabil lábakon áll pénzügyileg, kiforrottabbá válik a személyisége). Itt a nőnek már nem megszerezni kell a férfit, hanem megtartani, amit az elmúlt évek után sokkal könnyebben meg tud majd tenni.

2019. ápr. 6. 12:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy lehet, de ettől én nem ezt látom. 174 centi és 67 kg vagyok, jóképű, normális, diplomám van, jó háttérből jövök, és nem találok csajt. Sehol. Mindenhol azt látom, hogy vagy van már barátja, vagy nincs, de akkor se én kellek neki. Persze az igaz, hogy nem jönnék össze akármilyen butuska csajjal, hanem minőségi kapcsolatot szeretnék.
2019. ápr. 6. 12:38
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Biztosan azért tudnak szép nőket felszedni, mert nem a szüleikkel laknak, máskülönben 100ból 95 nő lepattintaná őket.
2019. ápr. 6. 13:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Környezetemben van néhány olyan páros akiktől a legtöbben megállnak egy lélegzetvételnyi időre amikor meglátják őket. Pufók, tesiből kettes, amerikai filmek tipikus lúzer karaktere egy csinos, darázs detekú, feszes testű, szép arcú lánnyal. Nem sok ilyen van, de tudok néhányat.

Az egyik párosnál a srác egy nyugodt személyiség a csaj meg annak ellenére önbizalomhiányos és depresszió szélére sodródott jellem, hogy a külseje alapján semmi oka nem lenne erre. Valószínűleg a régi dögösebb pasijaiban csalódott, megcsalták, nem szerették igazán. Most meg jól elvan ezzel a sráccal, aki nem egy adonisz, de legalább megbecsüli a csajt.

Egy másik párosnál meg a srácnak köze nem volt nőhöz úgy 25 éves koráig. Kinézetre sem volt a csajok álma és a jelleme sem ragadta el a csajok szívét, tök átlag jófej jellem. Kinézetre klasszisokkal jobb nője van mint ahogy ő kinéz. Itt viszont van a csajnak már egy vagy két gyereke mástól és nem kis előny az, hogy ennek ellenére sem fordított hátat neki egy férfi.

Szóval nem lehetetlen dekoratív nőt felszedni, nem épp az aktuális férfi ideál kinézettel.

2019. ápr. 6. 13:42
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Tipikus alpha fucks beta bucks felallas :)

2019. ápr. 6. 14:09
 17/22 anonim ***** válasza:
33%

"Szóval nem lehetetlen dekoratív nőt felszedni, nem épp az aktuális férfi ideál kinézettel."

Mondjuk ami példákat felsoroltál, ott a férfinak a kinézetért cserébe valami más téren brutálisan meg kell alkudnia (más gyerekét felnevelni? arra szánni a saját erőforrásaimat, hogy más otthagyott ivadékának teremtsek jövőt?)

2019. ápr. 6. 14:27
 18/22 anonim ***** válasza:
#15: Ja, azért ezek kemény példák. Az elsőt még megértem - én is azt látom, hogy valamiért a vékonyabb nők általában érzelmileg instabilabbak, és imádják a mindenre szaró, mindent halál nyugodtan kezelni tudó embereket -, de a második az már egy olyan üzlet, amibe a legtöbb ember nem menne bele. Én ugyan nem nevelném más gyerekét (kivéve, ha nekem nem lehetne, és örökbe fogadnék).
2019. ápr. 6. 14:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen kérdező a 10/4-es szuper alfáknak (250%-os férfi, aki kitesz 2,5db 100%-os alfát) megadatik a lehetőség, hogy 10/10-es nőkkel (100%-os nő) összejöjjenek, de neked 4/10-es (40%-os puha p***csű balfék) szuper lámaként nem :)
2019. ápr. 6. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a luzerek topikja.
2019. ápr. 6. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!