Van itt olyan zenével foglalkozó illető, akinek a zene hivatása, vagy hobby-ja, de egyszerűen nem tud megbékélni a ma divatos elektronikus hangzással?
Én csak egy 26 éves, zeneszerető srác vagyok, főleg a 2000-es évek zenéin nőttem fel. Volt érintőlegesen közöm rádiózáshoz is.
Olyanok véleményét hallgatnám meg, akiknek munkájukhoz szükséges a zene, vagy hobbyból foglalkoznak vele, hogy nektek mi a véleményetek erről a 2010-es év második felében beindult, erősen elektronikus hangzásra épülő "zenékről"? Nem érzitek úgy, hogy a kedvetek is elmegy az egésztől, amikor meghallgattok (és akkor hozok konkrét példát) Rácz Gergő - Súgd a nevem (2006) után ugyanettől az előadótól a Rossz vér (2017) számot? Erős hanyatlás észlelhető 11 évvel később.
Én régen épp rádiós műsorvezetőnek készültem, de aztán másfelé sodort az élet, de így utólag nem is bánom, mert ebben a zenei világban nem is érezném jól magam műsorvezetőként.
Még néhány példa ugyanazon előadókon belül, stílusilag hasonló zenében
Rihanna - Pon De Replay (2005) / Rihanna - Needed Me (2016)
Beyonce - Deja Vu (ft. Jay-Z) (2006) / Beyonce - Sorry (2016)
Zsédenyi Adrienn - Mindhalálig mellettem (2004) / Zsédenyi Adrienn - Eperhold (2017)
Hát amilyen zenéket írtál, azoknál aztán teljesen mindegy hogy hogyan hangzik. Régebben és ma is hallgathatatlanok.
Az elektronikus, és a hangszeres zenét is lehet jól, és rosszul művelni. Az olyan kategóriájú popzenék amiket írtál, nekem speciel mindkettőből a legalja. Lehet hogy kicsit túlzóan fogalmaztam, de nekem furcsa hogy ha valaki értékeli az ilyen zenéket, akkor a mostani változatukkal mi problémája van. Mert hát értem hogy más hangzás, de az egésznek a magja tök ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!