Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem még sosem volt barátnőm, akkor lehet hogy fel kéne adnom az egészet?

Figyelt kérdés

Van olyan hogy valaki nem alkalmas kapcsolatra?

Én 22 vagyok, de senkim nem volt eddig, pedig szeretnék párkapcsolatot, és szerintem alkalmas is lennék rá, de ha eddig nem jött össze akkor lehet hogy még is csak van valami gond.

Van olyan hogy valaki nem alkalmas kapcsolatra, pedig szeretne párkapcsolatot?

2019. ápr. 3. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen, például valószínűleg én sem vagyok az.

De te még túl fiatal vagy ehhez, most még semmiképpen ne add fel!

2019. ápr. 3. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az nem alkalmas kapcsolatra, akinek nincs kompromisszumképsége pl. Neked inkább az a gondod, hogy nem tudod tálalni magad érdekesen a többi embernek.
2019. ápr. 3. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Ha sosem tetszettél senkinek ennyi idősen, akkor valószínűleg csúnya vagy alacsony vagy, akkor pedig jobb, ha feladod.
2019. ápr. 4. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Az utólsoval értek eggyet !
2019. ápr. 4. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még nem tetszhet valaki olyan sok mindenkinek, főleg ha nem kezdeményez. Majd hogyha évtizedek múlva is ez lesz a helyzet, akkor már tényleg fel lehet adni.
2019. ápr. 4. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
En 24 vagyok ,jobb ha feladod, csunya vagyok egy lanynak sem kellek aki nekem tetszik ezt sokan ki is jelentettek ,szoval jobb ha beletorodsz!
2019. ápr. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!