Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem sosem lesz barátnőm? :/
Figyelt kérdés
22 vagyok, de nincs én nem is volt barátnőm. A fb-on látom hogy szinte az összes középiskolai osztálytársamnak van már kapcsolata. Szeretnék én is, de nekem szerintem sosem fog összejönni. Az ismerkedésben mindig is nagyon béna voltam és vagyok is.
Jobb ha belenyugszom az egyedüli életbe ennyi idősen? Már szerintem nagyon el vagyok késve:(
2019. márc. 30. 11:26
1/7 anonim válasza:
Igen, nem lesz, nyugodj bele
2019. márc. 30. 11:27
2/7 anonim válasza:
Ha akarsz és képes vagy tenni érte, akkor lesz.
De ehhez lehet, hogy változtatnod kell magadon, a hozzáállásodon, külsődön, belsődön, és fejlesztened kell a kommunikációs készségeidet, megérteni a társasági élet mikéntjét, és egy kis pszichológiai tudás sem árt (önismeret, nonverbális, verbális jelek, helyzetek felismerése, reagálás rájuk).
Szóval menni fog, csak előbb rá kell jönnöd, hogy mi gátol meg benne, miért nem megy neked, aztán pedig megoldani ezeket.
2019. márc. 30. 11:55
3/7 Clay Morrow válasza:
Ahogy idősödsz, egyre csak nő ennek a valószínűsége, ha nem teszel ellene. Persze így sem kizárt, hogy lesz nőd egy kis szerencsére.
2019. márc. 30. 12:48
4/7 anonim válasza:
Rengeteg ember nem volt még ennyi idősen kapcsolata, szóval nem vagy ezzel egyedül és nem is vagy elkésve. Feltételezem egy kicsit önbizalomhiányos lehetsz, nem vagy megbékélve önmagaddal, ezért nem mersz kezdeményezni. Azt mondják, jobb ha az ember nem pörög ezen a témán napi szinten és nem akar görcsösen párkapcsolatot keresni, mégis úgy gondolom, hogy valamilyen szinte tenni kell érte, próbálkozni kell. Ha például valaki szinte mindig otthon ül, jóformán 0 az esélye arra, hogy megismer valakit vagy esetleg valaki leszólítja őt az utcán vagy bárhol. Vagy marad az online ismerkedés opcióként, ami szerintem még a személyes ismerkedés él is nehezebb, legalábbis nekem még ilyen anonim módon nem sikerült sem barátságot, sem mást kialakítani, pedig alapvetően névtelenül és arctalanul könnyebben megnyílok. 18/L
2019. márc. 30. 15:45
5/7 anonim válasza:
Ha akarsz és képes vagy tenni érte...ja akkor sem lesz, de semmi baj lehet élni nélkülük. :)) F
2019. márc. 31. 00:25
6/7 anonim válasza:
„Mindaz, amiért az emberek lelkesednek, minden, aminek a megszerzéséért izgulnak és fáradoznak, a legkisebb örömöt sem adják nekik. Mindaddig, amíg ezen fáradoznak, azt gondolják, hogy az ő boldogságuk abban van, amiért megszenvednek. De csak érjék el a vágyukat, rögtön elkezdenek újra vágyakozni, bánkódnak és irigykednek amiatt, amijük még nincs. Nem mihaszna vágyaink kielégítésével érhető el a nyugalom, hanem ellenkezőleg, az ilyen vágyaktól való megszabadulással. Ha meg akarsz győződni ennek igazáról, fektess feleannyi munkát az üres vágyaktól való megszabadulásra, mint amennyit eddig a megvalósulásukra fordítottál, és te magad is hamarosan meglátod, ha így teszel, sokkal több nyugalmat és boldogságot kapsz.” (Epiktetosz)
2019. márc. 31. 04:27
7/7 anonim válasza:
Szerinted az itteni fórumozok 50 évet látnak előre a jövőbe ? Lehet lesz lehet nem lesz. Ez egy messzire vezető kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!