Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti pasik! Mi legnehezebb nektek a párkeresésben?
Pont ezt akartam írni, szerintem nem tudják, hogy mit jelent ez a szó, ezért is írtam, hogy dobálóznak vele. Szerintem még az sem lenne az, hogyha teszem azt, egy 40 éves lenne egy 15 évessel.
Ha valóban kislányokhoz vonzódik egy férfi, 10 év alatti kicsikhez, na az már az. És ez szerintem a lány korán múlik, nem a korkülönbségen, mert ha egy tizenéves fiú vonzódik egy 10 év alattihoz, az is az. Ebben az a betegség, hogy az ilyen korú lányok nem érettek testileg sem, és itt most arra is célzok, hogy a valóban pedofiloknak az ilyenek tetszenek, függetlenül attól, hogy megmondják-e nekik, a lánynak, vagy nem.
"De itt egy kalap alá vesznek minden 40-es embert, hogy biztos lepukkant, vagy pedofil, elég szánalmas, a szint megvan, mint mindig. "
Nezd meg az elotted szolokat, szerinted te meg ok egy szinten vagytok? Kar vedelmedbe venned olyanokat, akikhez csak az eletkorodban hasonlitasz, de hozzaallasban nem. A kritikat se vedd magadra, mert egyaltalan nem neked szol. Te csak porul jartal, de a tobbi hozzaszolo meg agybetetnek hasznalja a noket es ocsmany szavakkal illeti oket.
Na most, mi is a baj azzal, hogyha egy 40 év körüli férfi együtt van egy 25 éves nővel? A dolog kölcsönös nem? Nem tartott fegyvert az ifjú hölgy fejéhez.
Egyébként én nem szidtam egy szóval sem a 30-as korosztályú nőket, kívülről szóltam eddig is a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!