Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lenne ha országszerte ismerkedős kávézókat nyitnának? Szerintem sokat segítene a párkeresésben.

Figyelt kérdés
Lehet hogy Pesten vagy külföldön létezik valami hasonló hely, azt nem tudom, de a vidéki városokban szerintem nagyon jó ötlet lenne, nem értem a vállalkozók miért nem látnak benne fantáziát. Ezt úgy képzelem el, hogy egy sima kávézó, kétszemélyes asztalkákkal, és a szabály az lenne, hogy csak egyedül érkező, ismerkedésre nyitott emberek mehetnek be. Fontos kihangsúlyozni, hogy ez egy max este 9 ig nyitvatartó, alkoholos italt nem felszolgáló hely lenne. Ide kultúrált, komoly szándékkal ismerkedő, tiszta gondolkodású embereket várnának, hiszen alkoholmámoros szórakozóhelyből már van bőven mindenhol. Aztán leülnének, kellemes zene szólna, mindenki rendelne magának amit szeretne, kávé, üdítő, süti fogyasztás közben pedig lehetne szemezni. Minden asztal jól láthatóan meg lenne számozva, és minden asztalon lenne egy kis kijelző, amin be lehetne jelölni hogy például az 5-ös és a 9-es asztalnál lévő tetszik, persze ezt ők még nem látnák. Ha szerencsénk van és mondjuk az 5-ös asztal ülő is bejelöl minket, akkor viszont értesítést kapunk mindketten hogy szimpatizálunk, szóval ugyanaz mint pl a tinder. Akkor ha van kedvünk, kávéstól sütistől átköltözhetünk a szimpatikus jelölthöz, és kötetlen beszélgetésbe kezdhetünk. Ha nem jön össze nem szégyen, hiszen ott ez is mindennapos eset, sokan akár naponta is beülnének a kávézóba új jelölteket megismerni. De biztos sok új szerelem is születne, olyanok között is akik társkeresőn képek alapján nem vonzódtak volna egymáshoz, az utcán pedig soha nem futottak volna össze amúgy.
2018. nov. 9. 15:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Kb tömegverekedéssé fajulna mert midenki ugyanazt a két szem nőt vagy férfit tartaná vonzónak.
2018. nov. 9. 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk az ilyen retro kocsmák pubok a menők. Kb onnan ismered fel, hogy a nagyi hagyatékából van berendezve vintage és retro cucokkal. Többnyire könyvekkel és társasokkal telepakolva. Ott lehet olvasgatni, kártyázni, társasozni.

De attól függetlenül, hogy szoktak társaságok összeállni, társasnál, attól még nem lesz ez kerítő hely.

plusz annyira gyors és célorientált világba élünk, hogy hiába van 2 két független ember, ha pl nem egyidőbe szürcsölik el a kávéjukat.

2018. nov. 9. 15:14
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem változtatna semmit az ismerkedési esélyeken. Aki nyitott, és kommunikatív, az jelenleg is viszonylag jó esélyekkel indul. Aki csendes, visszahúzódó, az nem szívesen menne ilyen helyre, de ha mégis, akkor is az lenne a gond, hogy félelmében nem nagyon tud megszólalni, meg hát miről is beszélgethetne 2 ember, akik életükben először látják egymást, főleg, ha valamelyikük csendesebb egyén?

Ami pedig már nem teljesen a kérdésre válasz, csak magánvélemény: ez tipikusan egy olyan hely, ahol a kiszemeltedet csak külső alapján tudod megítélni, egyébként semmi mást nem tudsz róla, én speciel nem szívesen vennénk ilyenben részt.

2018. nov. 9. 15:18
 4/17 anonim ***** válasza:
15%
Itt nem a lehetőségekkel van a baj, hanem az emberekkel. Oké, nézzük: bemegy 50 nő és 50 férfi. A nőknek csak az a 4-5 szuper pasi kellene, addig a férfiaknak tökmindegy lenne, csak valaki beszélgessen már velük. A felmaradó 45 nő viszont megsértődne, hogy nem övé lett az az 5db csúcskategóriás termék, így átnézne a maradék 45db erősen selejtes árucikken. Társkeresés? Ne viccelj már! Kinek kell a mai világban társ? Partner kell a szexhez, a hétvégi jó kis programokhoz. Ki akar kínlódni a mindennapokban? Ne az első csodálatos félévre alapozz, amikor mindkét fél beleképzeli a másikba azokat a tulajdonságokat, amiket meg szeretne kapni. Nem, én a valóságra gondolok! A valóság meg a szex, az orgazmus, a jólét és a pénz.
2018. nov. 9. 15:19
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Azt ugye tudod, hogy vállalkozni nem tart semmiből sem? Manapság már pénz sem kell hozzá, mert az ad a bank, ha van valami fedezeted. Ha látsz ebben ötletet akkor nyiss egyet és lehet olyan sikeres lesz, hogy franchise alapú is lehet a vállalkozásod.

Bár személyes véleményem szerint egy ilyen önmagában nem állja meg a helyét és úgy működne csak, ha mondjuk minden Péntek, vagy Szombat lenne ilyen ismerkedős este. Az ötlet egyébként annyira nem rossz. De szerintem nem működne túl jól ettől függetlenül.

2018. nov. 9. 15:19
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Létezik tulajdonképpen hasonló. Rapid Randinak hívják. Sajnos azon továbbra sem fog segíteni semmi, ha valaki csúnya.
2018. nov. 9. 15:20
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
Mi akadályoz meg abban, hogy bemenj egy kávézóba és odamenj ahhoz, aki tetszik? Miért kell ehhez külön meghívó és garancia?
2018. nov. 9. 15:23
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Még valami eszembe jutott, a szeretőt keresőket vagy egyszerűen csak csalfákat külön személyzet dobná ki vagy megterített asztallá válna számukra egy ilyen hely(?) asok elkeseredett keresővel, akik legalább a kvjuk sütijük árát szeretnék visszanyerni :D
2018. nov. 9. 15:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

1-es, 3-as válaszolónak igaza van.

Semmi értelme ennek.

2018. nov. 9. 15:34
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a tuti sikersztori a "szeretőt keresek" klub lenne. Többszörös túljelentkezés lenne férfiakból, kb. 1 nőre 100 manus jutna, viszont a hölgyek kimazsolázhatnának belőlük a gazdag vállalkozókat. Ááá, hülyeség, mert a gazdag vállalkozók bármikor, bármennyi nőt össze tudnak szedni, a nők is minden újjukra kapnak hapsit. Oké, feladtam, nincs ötletem.
2018. nov. 9. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!