Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lenne ha országszerte ismerkedős kávézókat nyitnának? Szerintem sokat segítene a párkeresésben.
Nálunk az ilyen retro kocsmák pubok a menők. Kb onnan ismered fel, hogy a nagyi hagyatékából van berendezve vintage és retro cucokkal. Többnyire könyvekkel és társasokkal telepakolva. Ott lehet olvasgatni, kártyázni, társasozni.
De attól függetlenül, hogy szoktak társaságok összeállni, társasnál, attól még nem lesz ez kerítő hely.
plusz annyira gyors és célorientált világba élünk, hogy hiába van 2 két független ember, ha pl nem egyidőbe szürcsölik el a kávéjukat.
Nem változtatna semmit az ismerkedési esélyeken. Aki nyitott, és kommunikatív, az jelenleg is viszonylag jó esélyekkel indul. Aki csendes, visszahúzódó, az nem szívesen menne ilyen helyre, de ha mégis, akkor is az lenne a gond, hogy félelmében nem nagyon tud megszólalni, meg hát miről is beszélgethetne 2 ember, akik életükben először látják egymást, főleg, ha valamelyikük csendesebb egyén?
Ami pedig már nem teljesen a kérdésre válasz, csak magánvélemény: ez tipikusan egy olyan hely, ahol a kiszemeltedet csak külső alapján tudod megítélni, egyébként semmi mást nem tudsz róla, én speciel nem szívesen vennénk ilyenben részt.
Azt ugye tudod, hogy vállalkozni nem tart semmiből sem? Manapság már pénz sem kell hozzá, mert az ad a bank, ha van valami fedezeted. Ha látsz ebben ötletet akkor nyiss egyet és lehet olyan sikeres lesz, hogy franchise alapú is lehet a vállalkozásod.
Bár személyes véleményem szerint egy ilyen önmagában nem állja meg a helyét és úgy működne csak, ha mondjuk minden Péntek, vagy Szombat lenne ilyen ismerkedős este. Az ötlet egyébként annyira nem rossz. De szerintem nem működne túl jól ettől függetlenül.
1-es, 3-as válaszolónak igaza van.
Semmi értelme ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!