Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti pasik! Mi legnehezebb nektek a párkeresésben?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 19:03
11/37 anonim válasza:
7# meglepődnél. Így, 40 felett fordult elő velem először, hogy egy kávézóból kilépve szó szerint utánamrohant egy nő, hogy meg szeretne ismerkedni velem. Ehhez hozzátartozik, hogy rendre 10 évvel fiatalabbnak néznek.
12/37 anonim válasza:
27 éves, gyerektelen nőként konkrétan menekülök az ilyen 40-es sztároktól. Fél világot megdgjak, meg ilyen kiégett szövegeket nyomatnak.
13/37 anonim válasza:
én nem dugtam meg fél világot, igaz csak 32 vagyok, mégis menekülnél, s nem a látványtól...
14/37 anonim válasza:
Hanem a természetedtől, igen. :)
15/37 anonim válasza:
Egy 30-as nő,azért elég sok férfival volt már együtt,több százal.Aztán még ott a gyerek is,meg sok egyébb tényező.
16/37 anonim válasza:
Nem vagyok még negyven feletti de a legnehezebb egyáltalán egy randit összehozni a mai világban. ;)
Aztán ott még ugye kiderül hogy nem passzoltok. Lehet újra keresgélni... :)
17/37 anonim válasza:
En nem vagyok lelakva de van egy gyerekem es 31 vagyok. Sosem telepedtem rá egy pasira sem. A 40 és felettiek szoba sem jöhetnek semmilyen szinten. De ahogy itt olvasom soknak mekkora arca van aztán se gyerek se barátnő vagy féleség. Mind magával törődik😂😂
18/37 anonim válasza:
Normális nőt találni. A velemkorúaknak vagy van gyerekük (mástól), vagy nagyon rövid időn belül akarnak.
Ez nálam kizáró ok.
19/37 A kérdező kommentje:
Akik nem nagyon vegzálják magukat a párkeresésben, az összefügghet azzal, hogy nem akarnak gyereket?
2019. ápr. 3. 20:23
20/37 Rockarc válasza:
Sokaig nem kellett keresgelnem, de tenyleg volt mindenfele. Volt amelyik hazassagbol akart kikacsintani, volt amelyik az exe utan szipogott, es olyan is, akivel bar nagyon passzoltam, de sajna az exe elegge lestrapalta a lelket. Viszont mindegyik normalis volt, van akivel azota is tartom a kapcsolatot.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!