Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó emberként már késő ismerkedni?
Szabadidő..?
Ugyan én már együtt élek a párommal (aki munka mellett ismer meg engem), de simán járunk emberek közé, szóval ha ismerkedni akarnánk, meg tudnánk oldani.. Nálunk pont kb ez van, párom 7:00-tól dolgozik helyben, én 8:00-tól, de egy órát kell utaznom, szóval ugyanott vagyok... este pedig 6 előtt nem sokkal érek haza.
Nem is értem teljesen, akkor lőni kéne a pizsit, vagy mi?
Simán elmegyünk még biliárdozni, moziba, valahova meló után, hétvégén meg pláne, akkor jöhetnek a programok, koncertek, múlt hétvégén pl. borkóstoló túrával egybekötött gasztropikniken voltunk, ezen a hétvégén simán csak megyünk majd a barátainkkal találkozni, valahova beülünk, aztán meglátjuk....
Nem is értem, oké, hogy reggeltől délutánig munka, de ne mondják már az emberek, hogy azon kívül csak aludni szoktak.
Részmunkaidőre gondolsz, vagy mire? Abból nem nagyon lehet megélni... ez teljesen normális amit a kérdező ír, nem sok embert ismerek, aki ennél kevesebb időt töltene a munkanapjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!