Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfi milyen esélyekkel indul a társkereső oldalakon?
Jó tulajdonságok: kedves, visszafogott, intelligens, figyelmes.
Rossz tulajdonságok: 162 cm, 56 kg, nagyon félénk, nagyon fontos neki az anyukája (ez jó tulajdonság szerintem de tudom ismerkedés szempontjából nem jó dolog)
Kedves 80 kiló alatti hozzászóló!
80 kiló alatt vagyok 188 magassághoz, mégis férfinak tartanak a nők. Orvosilag optimális testsúlyom 77,7 kg lenne (megfelelő testzsír, izom aránnyal). Gondolom neked a kövér férfiak jönnek be, de ezért még nem kell általánosítanod.
Kérdező: magasságoddal lehet probléma, nők többsége szereti ha magasabb a férfi így leginkább 150 cm alatti nőknél van esélyed. Neten általában nagyobb az elvárás mint személyesen, ami egy újabb kihívás, tulajdonságok amiket felsoroltál alap dolgok. Tűnj ki valamivel a tömegből, légy érdekes.
12-es én férfi vagyok nem nő.
És nekem minden nő mondta akikkel dolgom volt,hogy 80 alatt nem férfias,és nem beképzeltség de az alakomért odavoltak mindig is,kevesebb beszélgetés és azonnali szexek voltak a jellemzőek.
A nők imádják izmos nagy súlyú férfiakat,arra izgulnak fel.
Mondom ezt kalibrált nők mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!