Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok hogy manapság nagyon kevés a gondoskodó, anyáskodó, figyelmes nem elhízott nő?
Ez érdekes kérdés mert nem adtál magyarázatot a fogalmak mellé így mindenki saját szája íze szerint értelmezi.
Én nem vagyok figyelmes az emberi kapcsolataimban ezt ki merem jelenteni mondjuk elhízott se vagyok. És párkapcsolatban a legkevésbé se vagyok anyáskodó és nem igazán jellemző rám a gondoskodó kifejezés se. Egy egészséges felnőtt embertől elvárom hogy gondoskodjon magáról cserébe én se igényem a gondoskodást (nem is igazán tudom mit is jelenthet ez két egészséges felnőtt emberre nézve) viszont óvónő vagyok. Szakmámból adódóan végtelenül türelmes vagyok a gyerekekkel igyekszem nagyon figyelmes lenni és magától értetődő hogy gondoskodó és anyàskodó vagyok velük hisz még kicsik és rengeteg dolgot kell tanulniuk sok mindenben segítségre szorulnak. Teljesen természetes és ösztönös viselkedés ez nálam egy gyerekkel vagy állattal esetleg beteg emberrel szemben.
De hogy ezeknek a tulajdonságoknak a mindennapokban hogyan kéne érvényesülnie egy felnőtt párkapcsolatban ahol a párom is ép elmével és egészséges testtel rendelkezik azt el nem tudom képzelni. Számomra ha egy férfi csak úgy odaveti hogy ő gondoskodó és anyàskodó párt akar az egyenlő a "kőbe vésett" női szerepekkel vagyis ugráljam körbe takarítsak főzzek halmozzam el mindennel csináljak meg neki/helyette mindent amihez őkelmének nincs kedve mindezt bárminemű ellenjuttatás / viszonzás nélkül. Szerintem érthető ha erre ugranak a nők.
Két dolog miatt ez az első (és talán egyetlen) értelmezés ami beugrik (szerintem sokan vannak még így ezzel rajtam kívül) az egyik hogy eddig nem találkoztam olyan férfivel akinek a gondoskodó és anyáskodó kifejezés nem a házi rabszolgát jelentette a másik pedig mert a legtöbben tartunk attól hogy olyan kapcsolatban ragadunk ahol a párunk lába nyomát is meg kell csókolni ha egyszer elmosogat.
Amennyiben a kérdező nem így értette akkor nem árt pontosítani.
#30: "Érdekes, engem soha nem nevelt egyik általános iskolai tanárnőm se, mert nem szorultam rá. Normális, szeretetteljes nevelést kaptam a szüleimtől."
Ebben nincs semmi érdekes. Inkább az az érdekes, hogy itt mennyi elvakult ember van, aki az alapján ítél meg mindent, hogy vele mi volt. Ha neked nem volt pöttyös labda oviban a jeled, akkor nincs pöttyös labda vagy mi?
Téged nem neveltek, ez így okés. Mást ettől még igen, ahogy a felettem lévő tanár is leírta.
"És a pasi milyen? Papucs, határozatlan, elkényelmesedett? Vagy határozott, tudja, hogy mit akar, foglalkozik a gyerekével ő is?"
Van egy bizonyos határozottsága, de pl. utazást és egy csomó mást dolgot a nő intéz. Természetesen a gyerekekkel ő is foglalkozik.
"Figyike, minden válasz 100%-ról indul. Ha valami nem 100%, hanem alatta van, az le van szavazva. Nem igaz, hogy ennyi értelmileg h..lye ember van ebben az országban."
Nem, a válaszok nem 100%-ról indulnak, hanem annyiról, amennyit az első pár ember nyom rájuk. Tényleg durva, hogy mennyien vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!