Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok hogy manapság nagyon kevés a gondoskodó, anyáskodó, figyelmes nem elhízott nő?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 06:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
2%
#19 így van!
2019. ápr. 3. 09:31
 22/41 anonim ***** válasza:
6%
#21: Köszi! Estére gondolom 20% körül lesz a válaszom, esetleg majd valamibe belekötnek. Meg jön pár mindent a férfiakra hárító és lenéző hozzászólás, mint az előbb is.
2019. ápr. 3. 09:32
 23/41 anonim ***** válasza:
89%

Mikor leírtam, hogy számomra fontos, hogy egy pasi ne dohányozzon, ne igyon alkoholt, fontos legyen számára az egészséges mozgásban gazdag életmód, legyen hűséges, akarjon családot alapítani, bármit meg lehessen vele beszélni őszintén, legyen életcélja, erre azt kaptam, hogy túl nagyok az elvárásaim. :O

Most akkor erre mit mondjak?

2019. ápr. 3. 09:34
 24/41 anonim ***** válasza:
9%
#23: Az oldalon minden 2. nő szó szerint ugyanezeket az elvárásokat írja le. Hány %-os lett a válaszod? :o
2019. ápr. 3. 09:36
 25/41 anonim ***** válasza:
82%

Mit tudom én, hogy hány százalékos lett. De a mostani is le lett szavazva, pedig csak értelmeztem az "anyáskodó" szó jelentését.

2019. ápr. 3. 09:38
 26/41 anonim ***** válasza:
4%

Ja ja, anya a gyerekével. Nem tudom hol írta a kérdező, hogy azt akarja, hogy felette anyáskodjanak. Szerintem ezek tök reális szempontok, ha az ember családot szeretne már alapítani.

Ezt meg nyilván nem azzal fogja, aki él-hal az extrémsportokért, havonta külföldön nyaral, meg amúgy is feminista és van neki 5 vállalkozása, melyet személyesen vezet. Szerintem belátható, ha előbbit keresik és nem az utóbbit. Feltéve, ha az van, amire gondoltam.

32/f

2019. ápr. 3. 09:41
 27/41 anonim ***** válasza:
6%

#25: Oh, lám-lám. Mittudomén a válasz, amikor kiderülne, hogy az elvárásaid amúgy az itteni átlaghoz képest tök normálisak voltak, de volt, aki megmondta, hogy szerinte sokat vársz el. Micsoda meglepő fordulat... Oh, wait, nem. :o

A #16-os válaszra gondolsz? Ahol az anyáskodót szó szerint értelmezted csak és amilyen értelmezésedben pl. egy tanár nem lehet anyáskodó? És amiben a magyarázatod mellé egy kicsit beszóltál a kérdezőnek és megmondtad, hogy normális nő nem lehet anyáskodó?

És amelyik jelenleg 75%-on áll, mint "lepontozott" válasz? :D

Tényleg fenomenális ez az oldal! :D

2019. ápr. 3. 09:45
 28/41 anonim ***** válasza:
84%

Te az összes válaszod százalékára emlékszel? :O Ha nem, akkor mit kéred rajtam számon, hogy én tudjam?

Egy normális nő NEM a párja felett anyáskodik, hanem a gyerekük felett, na tudod, ez a nem mindegy. Sok pasi mégis elvárja, hogy egy nő rajta is anyáskodjon! A s..ggét sz..rás után esetleg a nő ne törölje ki?

" pl. egy tanár nem lehet anyáskodó?"

Egy tanárnak nem az a feladata, hogy nevelje a diákját úgy, ahogy azt egyébként a szülőjének kéne. Az már régen rossz, ha nevelni kell ilyen szinten egy gyereket. Ott először is a szülőt kéne megnevelni.

2019. ápr. 3. 09:55
 29/41 anonim ***** válasza:
17%

#28: Nem emlékszem az összes válaszomra, csak vannak olyan jellegű válaszok, amik itt fixen kapják a minuszt vagy a pluszt. Nem tűnt fel? :O Nézd meg, ez a válasz le lesz pontozva, a tied meg fel.

A normális NEM attól függ, hogy TE mit tekintesz normálisnak. Ismerek olyan kapcsolatot, ahol a nő anyáskodik és teljesen jól megvan a két fél.

"Egy tanárnak nem az a feladata, hogy nevelje a diákját úgy, ahogy azt egyébként a szülőjének kéne. Az már régen rossz, ha nevelni kell ilyen szinten egy gyereket. Ott először is a szülőt kéne megnevelni."

Erről azért előtte ülj le egy alsós tanárral is beszélgetni. A probléma leginkább ott van, hogy mennyire etalonnak tartja magát itt egy csomó ember, mindenféle tájékozódás nélkül és mindenki mást beskatulyáz a nem normális kategóriába. Oké, mondjuk érthető, hogy itt miért lehet gyűlöletkampánnyal választást is nyerni...

Azt meg külön köszönöm, hogy arra a részre nem válaszoltál, ahol a lepontozottként említett válaszod fel van pontozva! :D Fenomenális, hogy néhány válaszoló mennyire rúgja az öngólokat úgy, hogy észre sem veszi.

2019. ápr. 3. 10:20
 30/41 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes, engem soha nem nevelt egyik általános iskolai tanárnőm se, mert nem szorultam rá. Normális, szeretetteljes nevelést kaptam a szüleimtől.

" Ismerek olyan kapcsolatot, ahol a nő anyáskodik és teljesen jól megvan a két fél."

És a pasi milyen? Papucs, határozatlan, elkényelmesedett? Vagy határozott, tudja, hogy mit akar, foglalkozik a gyerekével ő is?

Figyike, minden válasz 100%-ról indul. Ha valami nem 100%, hanem alatta van, az le van szavazva. Nem igaz, hogy ennyi értelmileg h..lye ember van ebben az országban.

2019. ápr. 3. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!